Catalin Stama Postat Martie 7, 2021 Partajează Postat Martie 7, 2021 Buna ziua, in primul rand imi cer scuze pentru ca postez aici, poate am gresit topicul. As avea nevoie de un pic de ajutor, pentru ca am un aparat Gloria, destul de mult umblat in el, eu asa l-am primit. problema lui este ca are un brum puternic care se aude la volum mic, daca ii dai volumul mai tare se acopera intr-un fel, dar nu-i ok, trebuie reparat. Am incarcat pe youtube doua mici filmulete cu aparatul pentru nu stiu cat de bine se poate explica problema. Poate este cineva care ar putea sa inteleaga pe ce parte este problema, pe filtrajul de la alimentarea, la preamplificator, la potentiometru pentru ca si asta imi face probleme pentru ca oscileaza nivelul de sunet. + Multumesc tare mult Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 7, 2021 Partajează Postat Martie 7, 2021 Ai condensatori de filtraj obositi. Schimba toti condensatorii din sursa. Link spre comentariu
giany Postat Martie 7, 2021 Partajează Postat Martie 7, 2021 acel zgomot de fond de amplificare care se aude poate fi cauzat de lipsa strapului de masa intre blocul afi sunet si blocul amplificator final sunt doua strapuri acolo unul de masa unul de semnal verificale Link spre comentariu
Catalin Stama Postat Martie 9, 2021 Autor Partajează Postat Martie 9, 2021 Mulțumesc tare mult pentru răspunsuri și ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum