ferentdaniel1 Postat Martie 8, 2021 Autor Partajează Postat Martie 8, 2021 Acum 5 ore, iuliantv a spus: https://servlib.com/sony/tv/kdl-32r400c-kdl-32r403c-kdl-32r405c-kdl-32r408c-kdl-32r410c-kdl-40r450c-kdl-40r453c-kdl-40r455c-klv-32r412c.html?start=9 e online,poate daca va faceti cont puteti descarca,eu unul am ceva traba Ideia pe care vam ceruto ca si rezolvare a fost doar informativa,dar daca nu se poate inteleg si ma conformez.Pot eu sa va cer mai multe... o schita mica de placa t-con...este asa de mult?? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Daca spuneti ce serie are t-conul poate gasim si ceva detalii , dar cu schemele mai greu.. Link spre comentariu
vizicon Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 ferentdaniel1 -Sune o data ce tip de tcon este ca scrie pe el si după vedem cum te putem ajuta. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 (editat) Acum 15 ore, ferentdaniel1 a spus: Ideia pe care vam ceruto ca si rezolvare a fost doar informativa,dar daca nu se poate inteleg si ma conformez.Pot eu sa va cer mai multe... o schita mica de placa t-con...este asa de mult?? se pare ca ai probleme tu crezi ca eu sau altii nu avem altceva de facut decat sa ne zbatem pentru tine ,mai mult decat te zbati tu? ti-au cerut colegii detalii mai multe si nimic,si vrei sa ne zbatem noi sa aflam ce defect are tv-ul sau cu ce echipat,alta e sa ajuti pe cineva,si alta e sa-i dai mura in gura,mura in gura e la atelier unde trebuie sa dai bani,asta e dovada de nesimtire parerea mea Editat Martie 9, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 Ai pus codul la T-CON? Eu nu-l vad postat. Ceri schema sau informatii dar nu spui la ce. Atunci cum vrei sa le primesti? Pune poze la placi si codurile lor si poate se gasesc informatii dar fara cum vrei sa stim ce Tcon ai acolo. Globul meu de cristal e defect momentan, probabil probleme tot la T-CON. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 (editat) Acum 1 oră, ferentdaniel1 a spus: Scuzama...poate doresti sa vina de la Brasov toti la tine,cu drag daca clientul doreste...!! chiar nu.mi doresc clienti,am eu de ale mele si m-am saturat,daca i-mi doream clienti in niciun caz nu incercam sa te ajut ce am vrut sa spun ? te-ai umflat in pene ca ai cerut ,,Pot eu sa va cer mai multe... o schita mica de placa t-con...este asa de mult??,,, cu toate ca inainte ceruse-si schema tv-ului de parca eram angajatul tau si vezi doamne nu mi-ai cerut prea multe te-am dirizat pe alt site sa vezi schema si eventual poate cu logare o poti descarca prostia mea ,ca puteam sa.mi vad de ale mele din ceea ce ai scris,si ce ti-au cerut si colegii sa dai ,nu rezulta decat..habar nu ai de meserie dar te ,,infoi,, ca nu ceri mare ,,branza,,si vezi doamne santem secretosi si ne ducem cu scretele in mormant,eu personal am primit injuraturi pe mp sa nu mai ajut lumea cu softuri si sfaturi....si tot nu am renuntat la ajuta cand pot si cu ce pot,cu ce am intalnit ca defecte........nu meriti nici macar binevenita urare,daca nu te pricepi dute la cineva care se pricepe,la un atelier......... se vede cat esti de meserias din alte postari te citez ,,Daca ai vazut tu in descriere 240w te rog sa o postezi....cred ca 24V 10A...!?!?,, te-ai contrazis cu depanatorii ce vroiau sa te ajute dar in inteligenta dumitale nu ai inteles ca 24v 10a este egal cu 240w ,si ai inchis gura celor ce au raspuns prin simplu va rog sa nu mai reveniti cu raspunsuri ca e ultimul post,asta se intampla in februarie Editat Martie 9, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
adydep Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 @iuliantv , @sesebe nu vă mai bateți capul cu ăsta.Este clona fostului user @clement,și mai are pe forum o clonă @nicolae fenesan Link spre comentariu
validae Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 @ferentdaniel1...dacă nu puneţi datele cerute de colegi, toată ciondăneala asta va ajunge la Pubelă.Schema puteaţi să încercaţi s-o căutaţi şi singur, după codul şasiului. Eventual căutaţi un topic ce tratează acelaşi şasiu, de multe ori sunt topicuri vechi ce apar direct lacăutare cu Google, fiind indexate... Link spre comentariu
ferentdaniel1 Postat Martie 9, 2021 Autor Partajează Postat Martie 9, 2021 Acum 7 minute, validae a spus: @ferentdaniel1...dacă nu puneţi datele cerute de colegi, toată ciondăneala asta va ajunge la Pubelă.Schema puteaţi să încercaţi s-o căutaţi şi singur, după codul şasiului. Eventual căutaţi un topic ce tratează acelaşi şasiu, de multe ori sunt topicuri vechi ce apar direct lacăutare cu Google, fiind indexate... Da d-le moderator,am fost moderat in conversatie si am raspuns doar la ce mi sa raspuns conform spuselor.Am fost facut nesimtit sau fara bun simt.Pot foarte usor sa intentez un proces pentru insulta personala,fapt care nu se va indeplini din partea mea.Ce este asa de greu de inteles ca pui doua intrebari? unde sa ajuns? Pentru ce....?ca eu sunt nou si iulian are ......puncte si raspunde ironic? Asta este politica acestui forum? Chiar acum, ferentdaniel1 a spus: Da d-le moderator,am fost moderat in conversatie si am raspuns doar la ce mi sa raspuns conform spuselor.Am fost facut nesimtit sau fara bun simt.Pot foarte usor sa intentez un proces pentru insulta personala,fapt care nu se va indeplini din partea mea.Ce este asa de greu de inteles ca pui doua intrebari? unde sa ajuns? Pentru ce....?ca eu sunt nou si iulian are ......puncte si raspunde ironic? Asta este politica acestui forum? Am retinut toate datele si sper sa nu fie nevoie.Eu personal mam simtit lezat ! Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 Știi care-i treaba domnule lezat în amorul propriu? Ai pus niște întrebări. Ți s-au cerut informații suplimentare ca să se poată răspunde la întrebările tale și nu ai vrut sa le oferi. Mai mult, acum ameninți ca ne dai în judecata ca nu vrem sa-ți răspundem. Nimeni de aici de pe forum nu este plătit să-ți răspundă ție iar dacă nu-ți place n-ai decit sa cauți alt forum pe care să-l bintui. Link spre comentariu
validae Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 @ferentdaniel1 cred că nu aţi citit ori nu puteţi înţelege ce scrie în Regulament.Dacă nu vă convin condiţiile de aici, nu vă reţine nimeni cu forţa şi nu vă obligă nimeni să maipostaţi.Vi s-au cerut nişte serii de pe şasiu şi T-Con, pe care nu le-aţi pus, dar aveţi tot felul de pretenţii.Ceilalţi utilizatori nu sunt obligaţi să vă pună la dispoziţie orice şi oricând, ei ajută în limita timpului disponibil, nu sunt plătiţi şi nici obligaţi s-o facă.Lăsaţi-o mai uşor cu procesele, dacă vă simţiţi lezat, delogaţi-vă de pe forum.Forumul e proprietatea altcuiva, care vă dă dreptul să-l folosiţi, nu şi dreptul să emiteţi tot felul de pretenţii absurde.aici punem punct şi dacă mai doriţi să deschideţi topicuri, oferiţi datele cerute, dacă vreţi să fiţi ajutat. Link spre comentariu
Postări Recomandate