Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Formatare card

erwinache

Postări Recomandate

Nu e vinovata firma Kingston. Toate cardurile si ssd-urile au un numar limitat de cicluri de scriere. Fiind montat intr-un DVR, cred ca i-a ajuns.

Cauta un card high endurance.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• erwinache

7

• validae

4

• franzm

2

• Bandi Szasz

2

Top autori în acest subiect

Cardul este nou,scris o singura data si atunci incomplect.Acesta este motivul pentru care nu prea vreau sa renunt la el.Mai are spatiu disponibil cam 2Gb dar nu mai vrea sa scrie pe el.

Editat de erwinache
Link spre comentariu

"erwinache"  daca ai pe cineva cunostinta care are receptor in enigma2 sau in linux , til poate sterge adica " il initializare il sterge" , eu am facut cu multe carduri sau usb-uri pe enigma 2 sau hdd-urii care numai stie winul , leam formatat si au mers perfect,si poti vedea ce este pe el ,prima oara sa copiezi apoi il stergi si formatezi

gBkLBQPm.jpg

gBkLBQPl.jpg

Editat de alexy
Link spre comentariu
La 19.03.2021 la 8:34, Spitfire a spus:

Deschideti un commander in windows, tastati diskpart, list disk, select disk, clean.

Clean all si scoateti cardul înainte sa fie gata.

La 19.03.2021 la 12:16, erwinache a spus:

Nu mai cumpar nimic de la Kingston.

Sandisk. Au la baza inventiile unui român, George Samachisa, din generatia de aur a Politehnicii bucurestene.

Link spre comentariu

Trebuie sa rezolve si Cora daca aveti bonul, nu exista sa nu ofere "garantie" unui produs vandut defect. Daca refuza schimbarea produsului chiar si pe garantia de producator se face plangere la ANPC sau doar "amenintati" in cazul in care chiar refuza primirea inapoi a produsului defect si se rezolva, nu cred ca un hypermarket isi asuma riskuri pt lucruri asa minuscule, am returnat mai multe produse la diferite magazine doar pe baza bonului care au fost defecte sau deteoriate in cutii, nu am fost refuzat nici o data.  Eu recent am obtinut garantie de producator pe produse luate direct din China, produsele cumparate s-au defectat in 2 luni (am avut mare noroc ca sunt produse destul de bune calitativ si laudate de am nimerit unele cu probleme), am luat legatura cu compania producatoare le-am explicat situatia si am trimis un mic filmulet in care demonstram ca produsul este defect, mi-au cerut o dovada din care sa reiasa ca a fost cumparata recent (le-am dat nota de plata payPal) si a doua zi am primit un email in care eram anuntat ca mi-au fost expediate produse inlocuitoare chiar de producator, deci se poate.

Editat de Bandi Szasz
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
On 3/6/2021 at 3:58 PM, BRANCA said:

Ai încercat softul recomandat de Kingston?

Uite şi aici o altă abordare.

https://www.google.com/amp/s/www.stellarinfo.com/amp/article/sd-card-recovery.php

Sau cu zice şi Atlas ceva de low level.De ex din linkul următor.

https://recoverit.wondershare-filmora-torrent.com/memorycard-recovery/low-level-format.html

Mulțumesc pentru recomandări! Am verificat softul recomandat de Kingston și sunt curios să încerc și aceste abordări alternative. Oricare sfaturi sau păreri suplimentare sunt binevenite!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări