iuliantv Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 (editat) cititi anuntul incerc sa ajut un prieten trimit in tara doar cu plata avans a minim 50lei in cont ing diferenta 700lei plus transport fiind ramburs la ridicare colet cu verificare pretul este fix 750lei plus transport(pret magazine in ro cca 1400lei ) produs nou ambalaj original,desfacut pentru poze,canbusdecoder,are si camera marsarier,.. se ofera tot ce reiese din poze fara alte accesorii,fara garantie,local in bacau pot asigura proba,nu ofer montaj va multumesc de intelegere poze reale https://postimg.cc/gallery/8ptvx6R Editat Martie 5, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
Faker Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 (editat) Am montat multe navigatii modelul asta, asa ca vin cu o info in caz ca o cumpara cineva. In schema aparatului e o greseala, respectiv firele de can. Verde si verde/negru adica canH si canL trebuiesc inversate untre ele, altfel nu vor functiona comenzile pe volan si unitatea nu va intra in standby, va ramane un consum de aproape 1A chiar daca ea e oprita. Pt mercedes firele de canL si canH sint firele maro si maro/rosu. edit:pretul e f ok, eu am cumparat aceste modele de la o firma din bistrita cu app 1400 lei. Editat Martie 5, 2021 de Faker Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 5, 2021 Autor Partajează Postat Martie 5, 2021 ok va multumesc de info toate cele bune Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 6, 2021 Autor Partajează Postat Martie 6, 2021 valabil produs nou Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 16, 2021 Autor Partajează Postat Martie 16, 2021 (editat) up 50lei avans difernta 640lei plus transport ramburs la ridicare colet cu verificare produs nou desfacut pentru probe Editat Martie 16, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 19, 2021 Autor Partajează Postat Martie 19, 2021 640lei plus transport Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 22, 2021 Autor Partajează Postat Martie 22, 2021 up , e jumatate din pretul din magazinele din ro,e nou la cutie ,desfacut doar pentru poze Link spre comentariu
Postări Recomandate