Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

navigatie-auto-dedicata-mercedes-benz-clk-w209-w203-w208-w463-vaneo-viano-vito android 10

iuliantv

Postări Recomandate

cititi anuntul

incerc sa ajut un prieten

trimit in tara doar cu plata avans a minim 50lei in cont ing diferenta 700lei plus transport fiind ramburs la ridicare colet cu verificare
pretul este fix 750lei plus transport(pret magazine in ro cca 1400lei )
produs nou ambalaj original,desfacut pentru poze,canbusdecoder,are si camera marsarier,..

se ofera tot ce reiese din poze fara alte accesorii,fara garantie,local in bacau pot asigura proba,nu ofer montaj
va multumesc de intelegere

poze reale

https://postimg.cc/gallery/8ptvx6R

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

14

• Faker

1

Am montat multe navigatii modelul asta, asa ca vin cu o info in caz ca o cumpara cineva. In schema aparatului e o greseala, respectiv firele de can. Verde si verde/negru adica canH si canL trebuiesc inversate untre ele, altfel nu vor functiona comenzile pe volan si unitatea nu va intra in standby, va ramane un consum de aproape 1A chiar daca ea e oprita. 
Pt mercedes firele de canL si canH sint firele maro si maro/rosu.

edit:pretul e f ok, eu am cumparat aceste modele de la o firma din bistrita cu app 1400 lei.

Editat de Faker
Link spre comentariu

up 50lei avans difernta 640lei plus transport ramburs la ridicare colet cu verificare

produs nou desfacut pentru probe

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări