PKP98 Postat Martie 8, 2021 Autor Partajează Postat Martie 8, 2021 (editat) UP! La 06.03.2021 la 20:18, BRANCA a spus: Din păcate se pare că e nefuncţional.Acum n-am timp să văd care-i problema.Abia săptămâna viitoare poate îl demontez Astept raspunsul dumneavoastra! La 06.03.2021 la 20:18, BRANCA a spus: De ce nu cuplezi la ax,mecanic, un alt motor DC M-am gandit si eu la asta, doar ca este un proiect demonstrativ si nu pot sa folosesc orice, adica trebuie sa fac un model matematic pentru acel motor si sa determin raportul U/n [V/(rot/min)], nu este foarte complicat, dar necesita blocuri de simulare in plus, reglajul final se face cu Simulink si o placa de dezvoltare, totul fiind in timp real. Editat Martie 8, 2021 de PKP98 Link spre comentariu
Zoltanh Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Buna, Am eu doua bucati disponibile. Unul este doar cu taho si celalalt are si encoder. Le-am cumparat SH de pe ebay pentru transferul (cu regulator PID) la un sistem de sudura si inspectie cu robot dar intre timp am schimbat solutia. Taho sunt TBN206 (6mv). Link spre comentariu
PKP98 Postat Martie 9, 2021 Autor Partajează Postat Martie 9, 2021 @Zoltanh este bun cel din stanga cu tahogenerator, astept sa imi spuneti pretul. Link spre comentariu
PKP98 Postat Martie 13, 2021 Autor Partajează Postat Martie 13, 2021 Am rezolvat! Se poate inchide! Multumesc tuturor! Link spre comentariu
Postări Recomandate