vranceanu Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Acum 8 ore, Marcel dinulica a spus: Din colecția personală S632T Felicitari maxime ! Va invidiez ! Fireste in sensul bun al cuvantului . Link spre comentariu
GIL41 Postat Martie 22, 2021 Autor Partajează Postat Martie 22, 2021 La 06.03.2021 la 9:00, vranceanu a spus: Au fost cateva de fapt , asta postat de Dvs era 250 de lei si era cam distrus dar era si unul superb , complet , cu husa perfecta la 450 lei . Tot am amanat , am uitat, am tergiversat , etc . Acuma intr-adevar nu mai sunt deloc si spre rusinea mea am vaduvit colectia de un aparat important din istoria electroniciii Romanesti. Buna seara Imi cer scuze pentru intarziere, acum am vazut comentariile legate de acest model. Eu am aceasta bijuterie, si mai am unul avariat in care a umblaat un MINITEHNICUS si a stricat scala si toata partea de plastc superioara. Atasez cateva fotografii si la crere pot trimite pe mail mai multe. Il puteti gasi si pe RADIOMUSEUM pe contul meu. Link spre comentariu
vranceanu Postat Martie 23, 2021 Partajează Postat Martie 23, 2021 Acum 17 ore, GIL41 a spus: Buna seara Imi cer scuze pentru intarziere, acum am vazut comentariile legate de acest model. Eu am aceasta bijuterie, si mai am unul avariat in care a umblaat un MINITEHNICUS si a stricat scala si toata partea de plastc superioara. Atasez cateva fotografii si la crere pot trimite pe mail mai multe. Il puteti gasi si pe RADIOMUSEUM pe contul meu. Va salut. Cel ,,avariat'' ar fi de vanzare ? Link spre comentariu
GIL41 Postat Martie 23, 2021 Autor Partajează Postat Martie 23, 2021 Acum 2 ore, vranceanu a spus: Va salut. Cel ,,avariat'' ar fi de vanzare ? Da sau mai de graba la schimb cu alt Romanesc mic, ex Solo 100 sau Solo 300 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum