Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparat radio de colecţie S632T

GIL41

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

5

• vranceanu

5

• okean

3

• GIL41

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La 06.03.2021 la 9:00, vranceanu a spus:

Au fost cateva de fapt , asta postat de Dvs era 250 de lei si era cam distrus dar era si unul superb , complet , cu husa perfecta la 450 lei . Tot am amanat , am uitat, am tergiversat , etc . Acuma intr-adevar nu mai sunt deloc si spre rusinea mea am vaduvit colectia de un aparat important din istoria electroniciii Romanesti.

Buna seara 

Imi cer scuze pentru intarziere, acum am vazut comentariile legate de acest model. Eu am aceasta bijuterie, si mai am unul avariat in care a umblaat un MINITEHNICUS si a stricat scala si toata partea de plastc superioara. Atasez cateva fotografii si la crere pot trimite pe mail mai multe. Il puteti gasi si pe RADIOMUSEUM pe contul meu.

IMG_8753.jpg

IMG_8757.jpg

Link spre comentariu
Acum 17 ore, GIL41 a spus:

Buna seara 

Imi cer scuze pentru intarziere, acum am vazut comentariile legate de acest model. Eu am aceasta bijuterie, si mai am unul avariat in care a umblaat un MINITEHNICUS si a stricat scala si toata partea de plastc superioara. Atasez cateva fotografii si la crere pot trimite pe mail mai multe. Il puteti gasi si pe RADIOMUSEUM pe contul meu.

Va salut. Cel ,,avariat'' ar fi de vanzare ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări