Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparat radio de colecţie S632T

GIL41

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

5

• vranceanu

5

• okean

3

• GIL41

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 9 ore, GIL41 a spus:

Buna seara domnilor

Va rog sa includeti in acest topic la care voi adera cu entuziasm, si bijuteria S632T. Pe care il am in colectie. 

Felicitari pentru detinere , este  intr-adevar un aparat foarte rar dar din pacate a avut o viata efemera . Licenta a fost National T53-L , au fost asamblate doar kit-urile importate la care au fost personalizate doar inscriptiile.Se crede ca s-a renuntat la fabricarea lui in continuare din motiv ca era prea miniaturizat si trebuia o linie de asamblare dedicata . Din pacate nu am in colectie un asemenea model 

National T53-L

mDcD0zR.jpg

S632T

dEqu1XD.jpg

Deci un topic dedicat cred ca ar fi destul de mic , nu au existat variante constructive , modificari de schema , imbunatatiri , etc.

Link spre comentariu

Da, dar merita sa vedem poze cu acest model, destul de slab raspandit. Personal nu am vazut nici un exemplar in realitate. Tot ce am reusit sa adun, este o carcasa noua fara ornamente, goala.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

O poză cu interiorul dacă se poate, vă rog....de mic copil eram curios cum sunt făcute toate aparatele, de acolo am şi început cu pasiunea electronicii.Nicio jucărie nu rezista prea mult, până nu-i scoteam motorul şi mecanismele nu eram satisfăcut.Uneori le montam la loc, alteori le transformam în altceva... ca şi acum de fapt.

Editat de validae
Link spre comentariu
Acum 17 ore, okean a spus:

Eu n-am asa ceva inca , rugam pe dl GIL, a fost un exemplar pe o...x dar arata jalnic pentru pretul cerut...

Au fost cateva de fapt , asta postat de Dvs era 250 de lei si era cam distrus dar era si unul superb , complet , cu husa perfecta la 450 lei . Tot am amanat , am uitat, am tergiversat , etc . Acuma intr-adevar nu mai sunt deloc si spre rusinea mea am vaduvit colectia de un aparat important din istoria electroniciii Romanesti.

Link spre comentariu

Doar dacă ar fi fost al unui cunoscut drag, sau sa aibă ceva incarcatura sentimentala, altfel nu as da 450 lei pe sapuniera aia, nici sa ma pici cu ceară. Numai gândul ca un escroc a pus mana pe asa ceva și vrea sa ma prosteasca supralicitand, ma face sa întorc capul în alta parte. 

Link spre comentariu

Da, e cam mult , este adevarat insa uneori ,,unii'' isi mai calca pe buget si cumpara asa cum e, de dragul colectiei . Am mai cumparat si eu unele chestii  de la samsari pt ca in alta parte nici nu erau deloc si rezistasera tocmai din cauza pretului cam prohibitiv. 

Link spre comentariu

Pe asta se bazează și indivizii care cer cât nu face pe un aparat... ca se va găsi unul pe care să-l prostească. De cele mai multe ori le iese. De asta și în anunț precizează mai mereu, doar pt colecționari. În viziunea lor colecționarul este un tip larg la punga, prost, gata sa decarteze banul asa cum vor ei. 

Link spre comentariu
Acum 4 ore, doru3160 a spus:

...În viziunea lor colecționarul este un tip larg la punga, prost, gata sa decarteze banul asa cum vor ei. 

Pai cam asa si e ,decarteaza de frica sa nu decarteze altul,chiar daca lucrul respectiv nu face! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări