liviu_mad Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 (editat) salut prieteni am luat aceasta masina de curand si am descoperit niste ciudatenii. cand deschid portiera dreapta pe display imi arata stanga. la fel si cu oglinzile , reglajele sunt pe dos. in plus daca activez alarma si sunt in interiorul masini se incuie usile si daca ma misc incepe sa tipe , daca sunt afara nu se incuie si nici nu tipa. daca daca apas de 2 ori pe incuiat de afara se incuie dar nu se actuveaza si alarma are cineva idee sau schema electrrica a masinii? Editat Martie 4, 2021 de liviu_mad Link spre comentariu
Faker Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 (editat) Poate a fost de Anglia si baietii au mutat volanul. Editat Martie 5, 2021 de validae Link spre comentariu
validae Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 Eu cred că şi dacă stai cu volanul pe dreapta, uşa din dreapta tot în dreapta ta vine, stânga la fel.....nu prea văd ce legătură are.Dar e adevărat, dacă au prelungit firele din bord ca să mute volanul, puteau încurca firele comenzilor.Din păcate la astfel de lucrări se bagă tot felul de ,,meseriaşi,, de ocazie, banul să iasă... Link spre comentariu
liviu_mad Postat Martie 5, 2021 Autor Partajează Postat Martie 5, 2021 este adusa din franta in afara de blocul de sigurante de la bord si cel de sub capota mai are undeva? du gasesc niciuna de lumini Link spre comentariu
validae Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 Caută în stânga consolei de bord, acolo unde de obicei ajungi doar cu portiera stânga deschisă.Multe maşini au un panou acolo. Link spre comentariu
Faker Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 (editat) La motor. Atentie ca exista un model de panou de sigurante care are sigurantele puse de jos in sus. Nu se vad deloc sigurantele, trebuie demontat panoul si scos afara ca sa le poti schimba. Editat Martie 5, 2021 de Faker Link spre comentariu
liviu_mad Postat Martie 5, 2021 Autor Partajează Postat Martie 5, 2021 am demontat tot si nu am gasit sigurante defecte dar am curatat si vad c functioneaza luminile mai putin ceata spate care merge decat dreapta proiectoarele functioneaza Link spre comentariu
validae Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 Verifică starea mufelor instalaţiei, Renaulturile erau renumite prin probleme cu mufăraia din instalaţie.Am un fost coleg de serviciu căruia i-am depistat un mic început de incendiu, totul de la o mufă din bord.Un electrician auto bun te seacă de bani, dar şi un incendiu la fel... Link spre comentariu
ady2006 Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 UCH sau ceasuri de UK + nu-ti vede usa soferului inchisa. Usile se identifica ca "driver door" si "passenger door" nu ca stanga si dreapta. Link spre comentariu
liviu_mad Postat Martie 6, 2021 Autor Partajează Postat Martie 6, 2021 (editat) mai bagat in ceata ady . mai clar nu se poate? eu speram sa obtine ceva dupa forum nu prescurtari care nu stiu ce inseamna este posibil ca pe spate sa fie decat lumina dreapta activa si stanga de estetica Editat Martie 6, 2021 de liviu_mad Link spre comentariu
t0rquemada Postat Martie 6, 2021 Partajează Postat Martie 6, 2021 Mai clar se pune diagnoza oficială renault(prin care se văd toți paramatrii necesari și multe altele) și te rogi să nu apară configuratie volan pe dreapta în airbag, caz în care niște deștepți au făcut conversia dar nu complet. Link spre comentariu
ady2006 Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 "Prescurtarile" alea nu le-am inventat eu. Asa si-a denumit renault modulul respectiv. Eu zic ca ar fi mai bine sa mergi cu masina la un electrician/ electronist auto sau sa te impaci cu functionarea asta. Nu de alta dar UCH-ul este si imobilizator. In plus, si @t0rquemadaare intr-un fel dreptate cu diagnoza. Un tester multimarca gen delphi/autocom da in multe cazuri la renault descrieri gresite ale erorilor. Incurca stanga cu dreapta, fata cu spate de lucrezi degeaba luandu-te dupa el. Spun intr-un fel deorece nu doar Renault Clip este singura optiune de diagnoza profesionala pe gama renault. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum