martinicu789 Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 Buna ziua dețin un Orion 40Led SMartTV Model T40D/PIF/LED/S. TFT219237In timp câteodată se șterg canalele digitale pe cablu și trebuie să le caut din nou! In plus când îl scot din sursa curent canalele se șterg Un soft nou pt el pt USB ceva stabil sa nu se mai reseteze singur se poate? s-au exista? Placa de baza:CV358H_T42 Screenmodel: V400HJ6-PE1 Mulțumesc anticipat Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 Prima data salveaza dumpul din eMMC, si apoi va dau soft pentru USB, altfel nu pot ca il strici daca nu se potriveste softul si apoi ma injuri Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 Acum 4 ore, martinicu789 a spus: Buna ziua dețin un Orion 40Led SMartTV Model T40D/PIF/LED/S. TFT219237In timp câteodată se șterg canalele digitale pe cablu și trebuie să le caut din nou! In plus când îl scot din sursa curent canalele se șterg Un soft nou pt el pt USB ceva stabil sa nu se mai reseteze singur se poate? s-au exista? Placa de baza:CV358H_T42 Screenmodel: V400HJ6-PE1 Mulțumesc anticipat la unele cv338h.....memorarea o faceam doar daca scoteam tv-ul din priza ce vreu sa spun? dadeam cautarea automata ,dpa ce gasea canalele,iesea singur din menu,dadeam ok,navigam pe cateva canale,dupa care scoteam din priza,fara a mai face altceva,nu menu,nu stby,si dupa ce il bagam in priza toate canalele erau ok daca nu ma insel astea au prin menu service,salvare lista canale pe usb Link spre comentariu
martinicu789 Postat Martie 4, 2021 Autor Partajează Postat Martie 4, 2021 Am rezolvat cu softul de la domnul Păun Nelu: aveti aici un soft /este ok atat ca se schimba logo poate va e de ajutor nu-l pot incarca aici va dau un link http://httpreparatiitv3xforumro.3xforum.ro/viewtopic.php?id=1111&action=new Edited April 1, 2020 by paun nelu. a mers din prima ..are logo de Allview și am umblat in modul hotel și am setat ceva pe acolo acum totul merge bine! mulțumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum