petreelectronic Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 (editat) Daca nu-i sectiunea potrivita rog un moderator sa mute. Ce faci daca vine un client cu ecranul spart foarte fin, tu nu observi decat dupa ce-i schimbi baretele si cand ii spui clientului incepe sa aiba "crize convulsive"? https://imgbb.ro/imagine/img-20210304-153651.Lj4H Editat Martie 4, 2021 de petreelectronic Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 Nasol. Eu pun clientul sa semneze ca este deacord cu riscul asta. Dacă nu pa. Link spre comentariu
validae Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 Eu nu desfac nimic până nu inspectez atent ecranul cu o lampă puternică.Prima inspecţie de obicei cu posesorul de faţă.Fac rar din astea, dar nu vreau să le plătesc din banii mei.... Link spre comentariu
clony Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 Mie mi-a venit televizor cu siguranta taiata si display-ul spart. A vrut sa mi-l puna in spate. Daca ti-a scapat la inspectia vizuala de la receptie esti bun de plata. Link spre comentariu
petreelectronic Postat Martie 4, 2021 Autor Partajează Postat Martie 4, 2021 Acum 2 minute, clony a spus: Daca ti-a scapat la inspectia vizuala de la receptie esti bun de plata. Tocmai am patit-o...un Samsung 4K de 108cm. Fisura este una foarte fina, nu se vede la o inspectie in fuga. A iesit in poza datorita maririi si a reflexiilor la lumina lantenei telefonului. Banuiesc, cineva l-a apucat din laterale si a apasat cu degetul mare pe ecran. Chiar ma gandisem la varianta lui @dan cod ...voiam sa stiu daca o mai aplica cineva. Am avut noroc si de un client ciufut. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 Din păcate inspecția nu poate ajuta 100%.Daca e spart rău da altfel te poate fenta. Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 (editat) Te comporti la fel ca el...platesti cu aceeasi moneda....este cel mai sanatos lucru. Il suni si ii spui ca nu-l poti repara...nu se gasesc piese pentru el......il dai inapoi cum l-ai luat, nereparat...fara ai spune nimic. Si asta basta....asa trebuia sa procedezi. Acum esti bun de plata fiindca ai facut greseala sa-i spui....gura bate curu. Vezi ca sunt unii care au o deosebita placere sa te plimbe prin tribunale, plus reclamatii si toate cele. Ai grija mare cu astfel de clienti. Au incercat-o si cu mine in tinerete multi betivi nenorociti care spargeau lucrurile prin casa cand se imbatau si veneau cu ele la reparat a doua zi. Televizoare cu gatul tubului fisurat....s.a.m.d. Faceam pe prostul si le spuneam ca nu-l pot repara deoarece n-am de unde sa iau piese...e un televizor mai deosebit. Nu le-a mers! Mizerabilii astia asa trebuie tratati.... la fel cum sunt ei! Editat Martie 4, 2021 de mac01 Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 (editat) Acum 32 minute, mac01 a spus: Te comporti la fel ca el...platesti cu aceeasi moneda....este cel mai sanatos lucru. Il suni si ii spui ca nu-l poti repara...nu se gasesc piese pentru el......il dai inapoi cum l-ai luat, nereparat...fara ai spune nimic. Si asta basta....asa trebuia sa procedezi. Acum esti bun de plata fiindca ai facut greseala sa-i spui....gura bate curu. Vezi ca sunt unii care au o deosebita placere sa te plimbe prin tribunale, plus reclamatii si toate cele. Ai grija mare cu astfel de oameni. Au incercat-o si cu mine in tinerete multi betivi nenorociti care spargeau lucrurile prin casa cand se imbatau si veneau cu ele la reparat a doua zi. Televizoare cu gatul tubului fisurat....s.a.m.d. Faceam pe prostul si le spuneam ca nu-l pot repara deoarece n-am de unde sa iau piese...e un televizor mai deosebit. Nu le-a mers! Mizerabilii astia asa trebuie tratati.... la fel cum sunt ei! ,,cccam,, asa trebuie sa procedezi daca te trezesti cu ,,mortul,, pe masa daca nu inspectezi,sau chiar nu observi,1 singura data am patit sa ascund adevarul,era crapat in colt ,greu vizibil,iam spus omului un pret de reparatie ca mai punea 300lei si lua unul nou, si unul care l-am observat dupa ce l-am primit apucase sa plece clientul si l-am sunat,a venit sa vada si sa ma puna sa il platesc ,i.am spus frumos ori te duci la politie,ori iesi din curtea mea cu tot cu mortaciune ,ca altfel pun mana pe topor,cat era el de ,,negru,, a lasat televizorul ,ca el ce sa mai faca cu el, si nici nu a mai venit si santem vecini de cartier Editat Martie 4, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 (editat) Acum 4 ore, dan cod a spus: Nasol. Eu pun clientul sa semneze ca este deacord cu riscul asta. Dacă nu pa. Cel mai bine asa ... Nu e vorba de semnat ci sa-i explici clientului riscurile.. Editat Martie 4, 2021 de dan-a2 Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 (editat) Acum 30 minute, dan-a2 a spus: Cel mai bine asa ... nu am pus pe nimeni sa semneze,dar le-am explicat riscurile in caz de schimbare leduri, cand am comis-o eu am pus alt display si nu am spus nimic dar eu unul nu-l inteleg pe colegul initiator al topicului,cum de nu a vazut spartura la scoaterea si punerea inapoi in tv a displayului,si cum daca era spart de dinainte acea crapatura nu sa extins? pana acum ceva cate minute nu am vazut poza si mesajul initiatorului,doar mi-am dat cu parea asupra subiectului Editat Martie 4, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
petreelectronic Postat Martie 4, 2021 Autor Partajează Postat Martie 4, 2021 Acum 29 minute, iuliantv a spus: nu am pus pe nimeni sa semneze,dar le-am explicat riscurile in caz de schimbare leduri, cand am comis-o eu am pus alt display si nu am spus nimic dar eu unul nu-l inteleg pe colegul initiator al topicului,cum de nu a vazut spartura la scoaterea si punerea inapoi in tv a displayului,si cum daca era spart de dinainte acea crapatura nu sa extins? pana acum ceva cate minute nu am vazut poza si mesajul initiatorului,doar mi-am dat cu parea asupra subiectului cum sa se extinda daca am umblat cu el precum cu un fulg? cu ventuze, ca la carte repet: in poza este foarte evidenta din cauza reflexiilor de lumina de la lanterna telefonului si numai dintr-un anumit unghi, plus ca am marit cand am pozat am mai vazut display-uri sparte si nu m-am asteptat ca "buba" sa fie atat de mica si catastrofala pentru ecran acum, am si baretele noi in el....sa vad daca le mai pot recupera Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 Le montezi inapoi pe cele vechi si dai verdict > display defect ,problema e sa nu se duca la alt depanator .. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 Acum 20 minute, petreelectronic a spus: cum sa se extinda daca am umblat cu el precum cu un fulg? cu ventuze, ca la carte repet: in poza este foarte evidenta din cauza reflexiilor de lumina de la lanterna telefonului si numai dintr-un anumit unghi, plus ca am marit cand am pozat am mai vazut display-uri sparte si nu m-am asteptat ca "buba" sa fie atat de mica si catastrofala pentru ecran acum, am si baretele noi in el....sa vad daca le mai pot recupera Simplu, demontezi display apoi montezi baretele vechi inapoi, si ii spui clientului ca este defect de display si ca costa xxx de mult cat treisferturi de tv si se gasesc ffoarte greu, daca ai putin noroc gasim display in minium 5 ani , si sa vezi cum cumpara alt tv, nu ii spui ca este fisurat ca spune ca tu l-ai fisurat, si daca se duce a alt meserias si vine inapoi tu ii spui ca era defect si nu avea fisura, tu cand l-ai luat l-ai fisurat unde l-ai pus la transport, eu nu stiu nimic Link spre comentariu
petreelectronic Postat Martie 4, 2021 Autor Partajează Postat Martie 4, 2021 istoria este mult mai lunga...nu mai dezvolt baretele sunt doua in partea de jos lipite cu un adeziv dat naibii deja i-am spus ca display-ul este spart si a inceput sa faca spume...probabil l-a spart din nestiinta la transport am incercat sa ne integem, sa-i dau alt tv tot samsung de 80cm cu backlight nou el vrea tv ca al lui deja l-am comandat, maine trebuie sa ajunga si termin dracului balamucul asa ca, faceti fratilor procese verbale la primire cu termeni beton! Link spre comentariu
lucadorin Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 Eu luminez puternic display-ul din spate după ce-l desfac( la diagonalele mari e mai dificil, dar nu imposibil), în special marginile și colțurile ! E aproape imposibil să nu se observe fisurile, dacă acestea există ! Așa scap de o muncă inutilă...în caz de vreo fisură ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum