djvas Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 Caut urmatoarele : Mufa ruseasca alimentare conform poza. Ma intereseaza mufa mama pereche cu ce se vede in poza. Socluri de panou pentru lampi cu neon. Sunt interesat de minim2 bucati, nu trebuie identice cu cele din poza dar cat de cat la dimensiuni Link spre comentariu
validae Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 (editat) Am lămpi neon cu soclu şi mască, dacă te interesează.Noi nouţe, italiene.Variantele dreptunghiulare şi rotunde, cele rotunde au măşti verzi sau roşii.Dar nu pot ajunge la poştă mai devreme de Marţi seară.Mai am de altfel din acelaşi lot şi comutatoare duble cu Neon încastrabile, culoare portocalie, Comutatoare duble cu poziţie neutră fără iluminat.Toate noi şi italiene.Dacă există interes, le pot face poze diseară, că le am în altă locaţie. Editat Martie 4, 2021 de validae Link spre comentariu
djvas Postat Martie 4, 2021 Autor Partajează Postat Martie 4, 2021 (editat) pai daca nu ma interesa nu postam :)) Pret si o poza sau link te rog. Ma intereseaza rotunde ca la patrate mai greu de adaptat gaura Editat Martie 4, 2021 de djvas Link spre comentariu
validae Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 (editat) Am găsit acum prin cutii un comutator fără iluminat cu poziţie neutră.Ca idee despre mărime, sunt similare celor de la caloriferele electrice sau aeroterme chiar ca şi caracteristici.Cel cu iluminat e similar cu cel din a doua poză, doar că-i portocaliu.Pe rotund nu am decât becurile cu Neon, comutatoarele sunt dreptunghiulare...asta e.Ca preţ, poate facem un schimb, m-ar interesa un kit de GoESR-metru dacă mai ai, chiar nemontat. Am câteva zeci de comutatoare şi indicatoare cu neon disponibile.Vorbim pe MP dacă sunteţi interesat.. Ca preţ estimativ, indicatorul cu led şi montură ar fi 1 Leu.Comutatoarele fără led 2 Lei iar cele cu led 3 Lei bucata. Editat Martie 4, 2021 de validae Link spre comentariu
djvas Postat Martie 4, 2021 Autor Partajează Postat Martie 4, 2021 Cred ca ar fi bune cele rotunde din prima poza. Dar va rog sa masurati diametrul ca sa stiu daca se potrivesc in gaurile existente Link spre comentariu
validae Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 (editat) Masca indicatorului are diametrul exterior (trecerea prin gaură) de 6mm. Practic se bagă masca prin gaura panoului, apoi indicatorul cu neon se cuplează prin spate prin presare.Deci afară se va vedea doar un dop roşu (sau verde)rotund.Cam ca la hote... Editat Martie 4, 2021 de validae Link spre comentariu
djvas Postat Martie 9, 2021 Autor Partajează Postat Martie 9, 2021 Caut si afisoare romanesti cu 7 segmente. Am nevoie de 5 Buc. rosii. Preferabil in Bucuresti. Nu altceva doar astea !! Pot fi si recuperate ca nu ma deranjeaza. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 (editat) Cred ca am eu niste afisoare din astea model MDExxxx, noi, fabricate de fosta Microelectronica, da' trebuie sa verific prin cutii cand ajung deseara acasa... Oricum, s-au fabricat in versiuni cu anodul comun si versiuni cu catodul comun... nu stiu cum sunt ale mele, o sa verific... dar culoarea este sigur rosu... De care si cate bucati ai nevoie?... Eventual verifica modelul inscris pe spate, pe PCB. LE: a-ha!... 5 bucati! O sa verific, da' vezi daca trebuie cu catod comun sau anod comun. Editat Martie 9, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
djvas Postat Martie 9, 2021 Autor Partajează Postat Martie 9, 2021 Am uitat sa specific... sunt cu anod comun. Link spre comentariu
bogdyyyy Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 Buna asa ceva ? https://imgur.com/6K9hKT8 Link spre comentariu
djvas Postat Martie 9, 2021 Autor Partajează Postat Martie 9, 2021 Astea sunt. Sunt cu anod comun ? In caz ca nu gaseste Traian B sunt interesat Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Am gasit. Ai 5 buc., plus ceea ce am discutat mai demult. Iti trimit adresa. Link spre comentariu
bogdyyyy Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Acum 14 ore, djvas a spus: Astea sunt. Sunt cu anod comun ? In caz ca nu gaseste Traian B sunt interesat Sunt catod comun ale mele Link spre comentariu
djvas Postat Martie 10, 2021 Autor Partajează Postat Martie 10, 2021 Am rezolvat cu afisoarele. Link spre comentariu
djvas Postat Martie 16, 2021 Autor Partajează Postat Martie 16, 2021 Caut si tranzistori BFW 11 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum