ommu Postat Martie 3, 2021 Partajează Postat Martie 3, 2021 salutare, am un amplif PEAVEY CS800 si am tz 70473180 defect, la noi in tara nu l-am gasit, poate stie cineva cu ce sa il inlocuiesc ori de inde sa il cumpar. Link spre comentariu
validae Postat Martie 3, 2021 Partajează Postat Martie 3, 2021 (editat) Dacă e acesta din imagini, luaţi în calcul înlocuirea cu un echivalent.Aveţi caracteristicile de bază şi înlocuitorul în document: https://www.amplifiedparts.com/products/transistor-peavey-pnp-180v-output-sj-73180-180v-3a Editat Martie 3, 2021 de validae Link spre comentariu
UDAR Postat Martie 3, 2021 Partajează Postat Martie 3, 2021 (editat) MJ21193 se mai găsește . Apropo, și îmi cer scuze, ce e aia că nu-l găsesc în țară ? Adică unde , la aprozarul din colț ? La Mi... sau Teh... ? Orice magazin online internațional care trimite în România și acceptă plata în lei e ca și cum ar fi în țară. EDIT Există magazine - în Cluj cel puțin dar sunt convins că și în alte orașe - la care te duci și zici : îmi trebuie asta de la cutare distribuitor . Cu cât mi-l aduci ? De obicei e mai rentabil decât să-l comanzi tu singur și să plătești transportul pentru că ei ( magazinele respective din Ro ) au de obicei contracte cu distribuitorii respectivi sau, oricum, aduc și alte componente în afară de piesa ta. Eu am folosit frecvent metoda în trecut . Editat Martie 3, 2021 de UDAR Link spre comentariu
validae Postat Martie 3, 2021 Partajează Postat Martie 3, 2021 Exact, singurul dezavantaj al precomenzii la magazinele mari din ţară poate fi că durează până la două săptămâni uneori, fiindcă ei pun mai multe comenzi la pachet ca să nu plătească transportul prea mult.Am avut mai demult nevoie de un tiristor special, făcut numai pentru Sony Trinitron black.A costat 700000 Lei vechi, dar posesorul a spus că nu contează cât costă, că dăduse o căruţă de bani pe televizor.Am comandat tiristorul la Adelaida, l-au adus cam într-o săptămână din Olanda... Link spre comentariu
ommu Postat Martie 3, 2021 Autor Partajează Postat Martie 3, 2021 multumesc pt raspunsul prompt. cu notatia SJ73180 am gasit caracteristicile tz , firmele din romania nu aduc. am gasit ceva in america dar stoc limitat si fara tz complementar. Link spre comentariu
validae Postat Martie 3, 2021 Partajează Postat Martie 3, 2021 Puneţi la Cumpărare, poate o avea cineva plăci cu el....nu poţi şti până nu cauţi. Link spre comentariu
Vlad Cristian Postat Martie 11, 2021 Partajează Postat Martie 11, 2021 De unde sunteti? S-ar putea sa am eu acest tip de tranzistor.. Trebuie sa caut prin atelier Link spre comentariu
Vlad Cristian Postat Martie 12, 2021 Partajează Postat Martie 12, 2021 departe de mine.. Link spre comentariu
Audio Master Postat Martie 22, 2021 Partajează Postat Martie 22, 2021 Inlocuieste finalii cu incredere cu MJ21193-21194, dar inlocuieste-i pe toti pe canalul cu pricina. Poti folosi si MJ15024-MJ15025. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum