Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

70473180

ommu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

4

• ommu

3

• Vlad Cristian

2

• UDAR

1

Top autori în acest subiect

MJ21193 se mai găsește . 

Apropo, și îmi cer scuze, ce e aia că nu-l găsesc în țară ? Adică unde , la aprozarul din colț ? La Mi... sau Teh... ? 

Orice magazin online internațional care trimite în România și acceptă plata în lei e ca și cum ar fi în țară.

EDIT Există magazine - în Cluj cel puțin dar sunt convins că și în alte orașe - la care te duci și zici : îmi trebuie asta de la cutare distribuitor . Cu cât mi-l aduci ? De obicei e mai rentabil decât să-l comanzi tu singur și să plătești transportul  pentru că ei ( magazinele respective din Ro ) au de obicei  contracte cu distribuitorii respectivi sau, oricum, aduc și alte componente în afară de piesa ta. 

Eu am folosit frecvent metoda în trecut . 

Editat de UDAR
Link spre comentariu

Exact, singurul dezavantaj al precomenzii la magazinele mari din ţară poate fi că durează până la două săptămâni uneori, fiindcă ei pun mai multe comenzi la pachet ca să nu plătească transportul prea mult.Am avut mai demult nevoie de un tiristor special, făcut numai pentru Sony Trinitron black.A costat 700000 Lei vechi, dar posesorul a spus că nu contează cât costă, că dăduse o căruţă de bani pe televizor.Am comandat tiristorul la Adelaida, l-au adus cam într-o săptămână din Olanda...

Link spre comentariu

multumesc pt raspunsul prompt.  cu notatia SJ73180  am gasit  caracteristicile tz  ,  firmele din romania nu aduc. am gasit ceva in america  dar stoc limitat si fara tz complementar.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări