attilaa0 Postat Martie 2, 2021 Partajează Postat Martie 2, 2021 Buna seara!Este un Vision VTTV32 cu sasiu TP.MT5510S.PB803 la care dupa ce fac reglajele in meniu service cand verific raman valorile la cele initiale. Stie cineva cum se memoreaza setarile?Va multumesc Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 2, 2021 Partajează Postat Martie 2, 2021 Nu merge cu exit si standby ? Link spre comentariu
attilaa0 Postat Martie 2, 2021 Autor Partajează Postat Martie 2, 2021 Am incercat si asa ,apoi am incercat dupa reglaj sa dau OK apoi exit si st-by,dar nu a vrut nici asa. Sigur stie cineva mai ales cine a reusit sa roteasca imaginea la un astfel de android. Al meu are service cu meniu 1147.Eu vreau sa reduc backlightul. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 2, 2021 Partajează Postat Martie 2, 2021 Dar dacă treci la alt parametru și scoți din priza? Link spre comentariu
attilaa0 Postat Martie 2, 2021 Autor Partajează Postat Martie 2, 2021 Acum 1 minut, dan cod a spus: Dar dacă treci la alt parametru și scoți din priza? Asta nu am incercat.dar stiu ,am citit undeva pe forum ca trebuie facut o anumita procedura altfel nu invarte imaginea (de exemplu). Si banuiesc ca aceasi figura trebuie facut si aici dar nu mai gasesc topicul. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 2, 2021 Partajează Postat Martie 2, 2021 Inceară și cum am zis eu. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 2, 2021 Partajează Postat Martie 2, 2021 Acum 1 oră, dan cod a spus: Inceară și cum am zis eu. asa e deobicei la ,,chinezisme,, eu la unul pana si programele sau memorat doar dupa ce am scos tv-ul din priza,fara al pune in stby Link spre comentariu
attilaa0 Postat Martie 3, 2021 Autor Partajează Postat Martie 3, 2021 (editat) Nu vrea nici cum .am incercat toate variantele.Va multumesc oricum. Editat Martie 3, 2021 de attilaa0 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum