poplex22 Postat Martie 2, 2021 Partajează Postat Martie 2, 2021 led Samsung ued7090 alim. bn44-00427b placa de baza : bn41-01622c genoua-p-unique ecran : LTJ460hq01-b se restarteaza continuu din releul de stby la citeva secunde !, uneori merge citeva zeci de secunde si apar pogramele pe display in stare buna, o parere procesor contacte imperfecte sau emmc alterat ??, daca are cineva un soft pt stick la acest model Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 2, 2021 Partajează Postat Martie 2, 2021 Da un pic de aer cald pe procesor, asa pare sa fie defectul, daca era alterat softul din eMMC face la fel de fiecare data Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 2, 2021 Partajează Postat Martie 2, 2021 (editat) eu as zice ceva bube pe leduri,verificati daca tensiunile alimentare led sant identice daca nu sant identice atunci acolo e buba Editat Martie 2, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 2, 2021 Partajează Postat Martie 2, 2021 uite asta a schimbat ledurile Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 3, 2021 Partajează Postat Martie 3, 2021 Acum 9 ore, iuliantv a spus: uite asta a schimbat ledurile Asta chiar e tare. Dacă e și real..... Link spre comentariu
validae Postat Martie 3, 2021 Partajează Postat Martie 3, 2021 Cred că e o metodă de a-şi face reclamă prin ,,postare virală,,.Aşa cum colegul a pus link spre acest video, probabil au făcut-o mulţi.... Eu dacă eram filmat în astfel de ipostază, interziceam postarea filmării...cred că orice om cu bun simţ ar face la fel. Link spre comentariu
sla Postat Martie 3, 2021 Partajează Postat Martie 3, 2021 Acum 37 minute, dan cod a spus: Asta chiar e tare. Dacă e și real..... E real partial, adica s-a spart ecranul unui televizor ireparabil (bun de aruncat)... Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 3, 2021 Partajează Postat Martie 3, 2021 (editat) 1 oră în urmă, sla a spus: E real partial, adica s-a spart ecranul unui televizor ireparabil (bun de aruncat)... cine risca sa-si rupa gatul,sau se taie la maini pentru o filmare de ,,caterinka,, doar un cretin cazul cred ca e real,sa prietenii l-am facut public Editat Martie 3, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
sla Postat Martie 3, 2021 Partajează Postat Martie 3, 2021 Acum 22 minute, iuliantv a spus: cine risca sa-si rupa gatul,sau se taie la maini pentru o filmare de ,,caterinka,, doar un cretin cazul cred ca e real,sa prietenii l-am facut public Cei care au pus filmarea pe youtube recunosc ca televizorul era defect, avea ecranul spart deja. Cine ar fi filmat o mutare de televizor?... Doar cineva care a pregatit o farsa. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 3, 2021 Partajează Postat Martie 3, 2021 Acum 4 minute, sla a spus: Cei care au pus filmarea pe youtube recunosc ca televizorul era defect, avea ecranul spart deja. Cine ar fi filmat o mutare de televizor?... Doar cineva care a pregatit o farsa. fiecare crede ce vrea , ,,recunosc,, ca tv-ul a avut leduri defecte si au fost schimbate,dupa cum spuneam trebuie sa fii ,,crestin,, sa risti sa te tai la maini doar pentru un video Link spre comentariu
poplex22 Postat Martie 3, 2021 Autor Partajează Postat Martie 3, 2021 am scos cuplele, cele 2 de la leduri, si toa asa face, am 88-89v identice pt leduri Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 3, 2021 Partajează Postat Martie 3, 2021 Deci este tensiune pentru leduri? Link spre comentariu
poplex22 Postat Martie 3, 2021 Autor Partajează Postat Martie 3, 2021 da este tens. pt. leduri !, cand sta in repaus citeva ore la cuplare pt. 1-2 minute se vad programele in conditii f bune, apoi incepe sonorul sa baraie si la 2-3 sec. se face ecranul verde pt 2-3sec. apoi deculpeaza releul de stby continuu la interval de cateva sec. Link spre comentariu
validae Postat Martie 3, 2021 Partajează Postat Martie 3, 2021 Chestiile evidente, ca filtraje afectate de ESR, aţi verificat ? Că mulţi doar verifică ,,vizual,, condensatorii...vor trece ani buni până vor avea toţi depanatorii un ESR-metru pe masă. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum