Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Redresor auto, aparate de măsură, diverse

mihail-cornel

Postări Recomandate

Inca nimeni nu m-a facut neserios, nici un colet comandat nu s-a intors neridicat, tot ce am comandat am si platit. Dar daca sunt neserios-asta e. Poate nu cunoasteti situatia cand nu ai timp nici sa mori.

Sa fiti fericiti si spor la vanzari!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihail-cornel

16

• imreberes

7

• mac01

2

• sflorian

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 12 minute, imreberes a spus:

Inca nimeni nu m-a facut neserios, nici un colet comandat nu s-a intors neridicat, tot ce am comandat am si platit. Dar daca sunt neserios-asta e. Poate nu cunoasteti situatia cand nu ai timp nici sa mori.

Sa fiti fericiti si spor la vanzari!

Si cu ce sunt eu vinovat daca dvs nu-mi explicati situatia asa cum am facut-o eu privitor la timpul liber.

Eu nu pot ghici.

Link spre comentariu

PU120 pentru piese  (fara instrument)

Un volt-ampermetru

Un variabil cu trei sectiuni  3x10-500pF.

Toate la 50lei.

IMG_20210704_120937.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

La vanzare doar un video player AKAI functional.

Are accesoriile geanta,gen diplomat,si actele originale.

A mai fost folosit pe perioada de inceput a pandemiei.

Casetele nu la vand.

100lei.(disc)

9

IMG_20210717_165658.jpg

IMG_20210717_165720.jpg

Link spre comentariu

"Si cu ce sunt eu vinovat daca dvs nu-mi explicati situatia asa cum am facut-o eu privitor la timpul liber."-spunea titularul contului in data de 30 iunie. Adevarat ca pachetul a ajuns -datorita @mac01 ( caruia trebuie sa-i multumesc si prin aceasta cale ), dar pachetul era cu lipsuri. O parte din cele spuse nu erau in pachet. Am vorbit la telefon si imi spunea @mihail-cornelca a uitat si ca in 14-15 iulie se va rezolva treaba. 14-15 iulie a trecut, de atunci nici un semn.

d-le @mihail-cornel care dintre noi e neserios? Sau sunteti un tepar ordinar?

Editat de imreberes
Link spre comentariu
1 oră în urmă, imreberes a spus:

"Si cu ce sunt eu vinovat daca dvs nu-mi explicati situatia asa cum am facut-o eu privitor la timpul liber."-spunea titularul contului in data de 30 iunie. Adevarat ca pachetul a ajuns -datorita @mac01 ( caruia trebuie sa-i multumesc si prin aceasta cale ), dar pachetul era cu lipsuri. O parte din cele spuse nu erau in pachet. Am vorbit la telefon si imi spunea @mihail-cornelca a uitat si ca in 14-15 iulie se va rezolva treaba. 14-15 iulie a trecut, de atunci nici un semn.

d-le @mihail-cornel care dintre noi e neserios? Sau sunteti un tepar ordinar?

La un moment dat (chiar am vorbit la tel)am crezut ca chiar am uitat sa pun soclurile insa uitandu-ma

in postare nici vorba.

Soclurile am convenit sa vi le trimit ulterior insa m-am razgandit

Nu va lipsea nimic din colet poate din alta parte..

LE.

Totusi va pregatisem un colet surpriza,acum dupa jignirile aduse nefondat vor ajunge la donatii.

Clipboard01mm.jpg

Clipboard02bbb.jpg

Link spre comentariu
La 29.06.2021 la 22:03, mihail-cornel a spus:

ECH11  EBF11  ECL11 SI AZ11 +trafo iesire +Difuzor cu excitatie si soclurile Sh.  150lei toate

Din cauza serviciului nu am posibilitatea sa trimit nici macar cu curierul.

d-voastra puteti sa ma jigniti, dar cand vi se face acelasi lucru, tinand cont ca nu respectati cuvantul dat, toate sunt " jignirile aduse nefondat ".  Ei, ei, nu-i frumos. Mai ales ca atunci cand vorbeam la telefon, v-ati si uitat pe anunt si ati recunoscut acest lucru.

Editat de imreberes
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări