imreberes Postat Iunie 30, 2021 Partajează Postat Iunie 30, 2021 Inca nimeni nu m-a facut neserios, nici un colet comandat nu s-a intors neridicat, tot ce am comandat am si platit. Dar daca sunt neserios-asta e. Poate nu cunoasteti situatia cand nu ai timp nici sa mori. Sa fiti fericiti si spor la vanzari! Link spre comentariu
mac01 Postat Iunie 30, 2021 Partajează Postat Iunie 30, 2021 (editat) @imreberes Daca vrei te pot ajuta eu cu problema asta. Le cumpar eu de la domnul Cornel...ti le trimit prin posta si tu imi trimiti banii in cont. Editat Iunie 30, 2021 de mac01 Link spre comentariu
imreberes Postat Iunie 30, 2021 Partajează Postat Iunie 30, 2021 V-as ramane dator, in acest caz. Link spre comentariu
mac01 Postat Iunie 30, 2021 Partajează Postat Iunie 30, 2021 Nu ramai dator cu nimic...de asta suntem oameni...sa ne ajutam intre noi. Restul detaliilor vorbim prin mesaj privat. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Iunie 30, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2021 Acum 12 minute, imreberes a spus: Inca nimeni nu m-a facut neserios, nici un colet comandat nu s-a intors neridicat, tot ce am comandat am si platit. Dar daca sunt neserios-asta e. Poate nu cunoasteti situatia cand nu ai timp nici sa mori. Sa fiti fericiti si spor la vanzari! Si cu ce sunt eu vinovat daca dvs nu-mi explicati situatia asa cum am facut-o eu privitor la timpul liber. Eu nu pot ghici. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Iulie 2, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2021 Sa rezolvat multumita userului mac01.O persoana deosebit de amabila. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Iulie 4, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2021 PU120 pentru piese (fara instrument) Un volt-ampermetru Un variabil cu trei sectiuni 3x10-500pF. Toate la 50lei. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Iulie 17, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2021 La vanzare doar un video player AKAI functional. Are accesoriile geanta,gen diplomat,si actele originale. A mai fost folosit pe perioada de inceput a pandemiei. Casetele nu la vand. 100lei.(disc) 9 Link spre comentariu
imreberes Postat Iulie 19, 2021 Partajează Postat Iulie 19, 2021 (editat) "Si cu ce sunt eu vinovat daca dvs nu-mi explicati situatia asa cum am facut-o eu privitor la timpul liber."-spunea titularul contului in data de 30 iunie. Adevarat ca pachetul a ajuns -datorita @mac01 ( caruia trebuie sa-i multumesc si prin aceasta cale ), dar pachetul era cu lipsuri. O parte din cele spuse nu erau in pachet. Am vorbit la telefon si imi spunea @mihail-cornelca a uitat si ca in 14-15 iulie se va rezolva treaba. 14-15 iulie a trecut, de atunci nici un semn. d-le @mihail-cornel care dintre noi e neserios? Sau sunteti un tepar ordinar? Editat Iulie 19, 2021 de imreberes Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Iulie 19, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2021 1 oră în urmă, imreberes a spus: "Si cu ce sunt eu vinovat daca dvs nu-mi explicati situatia asa cum am facut-o eu privitor la timpul liber."-spunea titularul contului in data de 30 iunie. Adevarat ca pachetul a ajuns -datorita @mac01 ( caruia trebuie sa-i multumesc si prin aceasta cale ), dar pachetul era cu lipsuri. O parte din cele spuse nu erau in pachet. Am vorbit la telefon si imi spunea @mihail-cornelca a uitat si ca in 14-15 iulie se va rezolva treaba. 14-15 iulie a trecut, de atunci nici un semn. d-le @mihail-cornel care dintre noi e neserios? Sau sunteti un tepar ordinar? La un moment dat (chiar am vorbit la tel)am crezut ca chiar am uitat sa pun soclurile insa uitandu-ma in postare nici vorba. Soclurile am convenit sa vi le trimit ulterior insa m-am razgandit Nu va lipsea nimic din colet poate din alta parte.. LE. Totusi va pregatisem un colet surpriza,acum dupa jignirile aduse nefondat vor ajunge la donatii. Link spre comentariu
imreberes Postat Iulie 19, 2021 Partajează Postat Iulie 19, 2021 Uitati-va pe postul din 29 iunie. Acolo scrie clar socluri SH. Link spre comentariu
imreberes Postat Iulie 19, 2021 Partajează Postat Iulie 19, 2021 (editat) La 29.06.2021 la 22:03, mihail-cornel a spus: ECH11 EBF11 ECL11 SI AZ11 +trafo iesire +Difuzor cu excitatie si soclurile Sh. 150lei toate Din cauza serviciului nu am posibilitatea sa trimit nici macar cu curierul. d-voastra puteti sa ma jigniti, dar cand vi se face acelasi lucru, tinand cont ca nu respectati cuvantul dat, toate sunt " jignirile aduse nefondat ". Ei, ei, nu-i frumos. Mai ales ca atunci cand vorbeam la telefon, v-ati si uitat pe anunt si ati recunoscut acest lucru. Editat Iulie 19, 2021 de imreberes Link spre comentariu
Postări Recomandate