Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv sport

tepeleacatalin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tepeleacatalin

21

• Toni Marginean

12

• mac01

5

• adydep

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Toni Marginean
Acum 1 oră, cornel1962 a spus:

Probabil nu mai țin minte exact, dar profit de aceasta ocazie și vreau să va salut !

Stimă prietene!

Iata schema după care lucram atunci:

29417040_tvsport.thumb.jpeg.5b6daed7d928fbfc3f0a77bdf4f84f9f.jpeg

150859788_tvsport1.thumb.jpeg.b1d878aa35ac3c49de94aa4ce125e0ce.jpeg1724914692_tvsport2.thumb.jpeg.ca61285ad4b56682f1e8c5cb75e92703.jpeg

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Toni Marginean a spus:

Stimă prietene!

Iata schema după care lucram atunci:

29417040_tvsport.thumb.jpeg.5b6daed7d928fbfc3f0a77bdf4f84f9f.jpeg

150859788_tvsport1.thumb.jpeg.b1d878aa35ac3c49de94aa4ce125e0ce.jpeg1724914692_tvsport2.thumb.jpeg.ca61285ad4b56682f1e8c5cb75e92703.jpeg

intr-adevar asta e schema infractorului....multumesc din suflet domnului Marginean

Editat de tepeleacatalin
Link spre comentariu
Toni Marginean

Erau facute doar pentru export, in varianta cu tastatura Preh si tuner FIF/UIR de aceea este si schema in germana (probabil pentru DDR). Va caut din nou potentiometrele si va contactez (daca mai este cazul).

Link spre comentariu

am revenit si am descoperit un defect super pt care fiara alba avea dimensiuni reduse atat pe verticala cat si pe orizontala......condensatorul de intoarcere cel de pe BU desi nou pus acum cativa ani cand am incercat o recuperare a aparatului mai avea 27 picofarazi din 22 nano......inlocuit evident....si imaginea a revenit normal pe tub

mai are o usoara contractie orizontala pe mijlocul tubului si ceva linii de intoarcere in partea superioara1730231436_sportimagine.thumb.jpg.1f67a1e192e6a8848b4361957f43967e.jpg

ciudat este ca in toti acesti ani aparatul nu a functionat nici macar o ora.....piesa care a cedat fiind noua

Editat de tepeleacatalin
Link spre comentariu

selectorul lui original era doar FIF.......acum vreo 15 ani cand l-am descoperit efectiv la gunoi i-am schimbat selectorul si i-am adaptat un selector exact ca cel de mai sus pentru a functiona pe cablu.....si a functionat pana s-a defectat el ca televizor.......pe atunci nu eram colectionar dar nici nu l-am aruncat.....a zacut pe un raft...intre timp a aparut pasiunea pt radiouri vechi si tv .......am mai incercat o resuscitare acum vreo 8 ani dar nereusita......si din nou pe raft......acum insa il vreau in functiune sa se alature fratilor sai functionali......mai am 7 sporturi sau tip sport un diamant si un olt functionale.....isi asteapta randul un snagov si un venus cu tuburi......nu vreau sa credeti ca ma laud dar pasiunea e mare si placerea de a le vedea in viata e imensa

o zi excelenta tuturor

Editat de tepeleacatalin
Link spre comentariu

tasterul are butoane doar pt FIF.....selectorul era sigur cu BF....suntem in 1978.....de aceea atunci l-am schimbat pt ca nu aveam posturile din uif pe cablu

sport taster.jpg

Link spre comentariu
Toni Marginean
Acum 26 minute, Florinel TV a spus:

Pentru UIF trebuie tras in si in banda pentru sunet

Nu pentru UIF ci pentru normal BG!

Acum 9 ore, adydep a spus:

Tine tras de unul din cele 4 butoane și învârte stânga-dreapta,ar trebuii să se schimbe unde scrie 2-3-4 ,în 5-9-12,apoi 21-65

Alea sunt benzile de frecvențe pe care dorești să le receptionezi!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări