tepeleacatalin Postat Martie 5, 2021 Autor Partajează Postat Martie 5, 2021 electroliticii romanesti erau marcati cu data fabricatiei.....toti sunt fie la sfarsitul lui 1977 fie in prima jumatate a lui 1978 Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 Acum 1 oră, cornel1962 a spus: Probabil nu mai țin minte exact, dar profit de aceasta ocazie și vreau să va salut ! Stimă prietene! Iata schema după care lucram atunci: Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Martie 5, 2021 Autor Partajează Postat Martie 5, 2021 (editat) Acum 1 oră, Toni Marginean a spus: Stimă prietene! Iata schema după care lucram atunci: intr-adevar asta e schema infractorului....multumesc din suflet domnului Marginean Editat Martie 5, 2021 de tepeleacatalin Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 6, 2021 Partajează Postat Martie 6, 2021 Erau facute doar pentru export, in varianta cu tastatura Preh si tuner FIF/UIR de aceea este si schema in germana (probabil pentru DDR). Va caut din nou potentiometrele si va contactez (daca mai este cazul). Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Martie 9, 2021 Autor Partajează Postat Martie 9, 2021 am avut ceva treaba dar am revenit......de maine chirurgie pe creier seara placuta Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Martie 11, 2021 Autor Partajează Postat Martie 11, 2021 (editat) am revenit si am descoperit un defect super pt care fiara alba avea dimensiuni reduse atat pe verticala cat si pe orizontala......condensatorul de intoarcere cel de pe BU desi nou pus acum cativa ani cand am incercat o recuperare a aparatului mai avea 27 picofarazi din 22 nano......inlocuit evident....si imaginea a revenit normal pe tub mai are o usoara contractie orizontala pe mijlocul tubului si ceva linii de intoarcere in partea superioara ciudat este ca in toti acesti ani aparatul nu a functionat nici macar o ora.....piesa care a cedat fiind noua Editat Martie 11, 2021 de tepeleacatalin Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 12, 2021 Partajează Postat Martie 12, 2021 In BV mai trebuie schimbati niste condesatori Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 12, 2021 Partajează Postat Martie 12, 2021 Sa-mi spuneti cu ce tranzistoare este facut tunerul, cu AF-uri sau cu BF-uri ca sa va caut in weekend un tuner FIF/UIF. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Martie 12, 2021 Partajează Postat Martie 12, 2021 cu BF-uri FIF BF509 UIF BF272 Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Martie 12, 2021 Autor Partajează Postat Martie 12, 2021 (editat) selectorul lui original era doar FIF.......acum vreo 15 ani cand l-am descoperit efectiv la gunoi i-am schimbat selectorul si i-am adaptat un selector exact ca cel de mai sus pentru a functiona pe cablu.....si a functionat pana s-a defectat el ca televizor.......pe atunci nu eram colectionar dar nici nu l-am aruncat.....a zacut pe un raft...intre timp a aparut pasiunea pt radiouri vechi si tv .......am mai incercat o resuscitare acum vreo 8 ani dar nereusita......si din nou pe raft......acum insa il vreau in functiune sa se alature fratilor sai functionali......mai am 7 sporturi sau tip sport un diamant si un olt functionale.....isi asteapta randul un snagov si un venus cu tuburi......nu vreau sa credeti ca ma laud dar pasiunea e mare si placerea de a le vedea in viata e imensa o zi excelenta tuturor Editat Martie 12, 2021 de tepeleacatalin Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 12, 2021 Partajează Postat Martie 12, 2021 Originalul era FIF/UIF cu AF-uri. Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Martie 12, 2021 Autor Partajează Postat Martie 12, 2021 tasterul are butoane doar pt FIF.....selectorul era sigur cu BF....suntem in 1978.....de aceea atunci l-am schimbat pt ca nu aveam posturile din uif pe cablu Link spre comentariu
adydep Postat Martie 12, 2021 Partajează Postat Martie 12, 2021 Tine tras de unul din cele 4 butoane și învârte stânga-dreapta,ar trebuii să se schimbe unde scrie 2-3-4 ,în 5-9-12,apoi 21-65 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 Pentru UIF trebuie tras in si in banda pentru sunet Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 Acum 26 minute, Florinel TV a spus: Pentru UIF trebuie tras in si in banda pentru sunet Nu pentru UIF ci pentru normal BG! Acum 9 ore, adydep a spus: Tine tras de unul din cele 4 butoane și învârte stânga-dreapta,ar trebuii să se schimbe unde scrie 2-3-4 ,în 5-9-12,apoi 21-65 Alea sunt benzile de frecvențe pe care dorești să le receptionezi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum