tepeleacatalin Postat Martie 3, 2021 Autor Partajează Postat Martie 3, 2021 reiterez rugamintea catre toti colegii....o schema pt acest aparat pot sa fasesc la dvs?...... va multumesc mult, Link spre comentariu
validae Postat Martie 3, 2021 Partajează Postat Martie 3, 2021 (editat) Ce model e totuşi, că parcă nu a fost un singur model de Sport...s-a mai discutat cu scheme aici: Editat Martie 3, 2021 de validae Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 Cel putin 10 modele de tv Sport au fost! Deci de care este? Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Martie 4, 2021 Autor Partajează Postat Martie 4, 2021 nu are nici un indicativ....ce va pot spune este ca are doar tranzistoare......finalul audio cu AC-uri......in rest siliciu inclusiv tz final taster cu 4 pozitii selectorul initial nu avea UIF an fabricatie conf conzi 1978 probabil este ultima varianta cu tz...apoi au trecut la integrate am vreo 3 variante in colectie cu integrate asta e cel mai vechi si cel mai incapatanat cu respect dar alte date nu am capacul spate plastic negru Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Martie 4, 2021 Autor Partajează Postat Martie 4, 2021 asta e modelul......din cate stiu scrie doar sport pe placuta de deasupra tasterului si nimic pe capac nu am gasit nici o poza cu scrisul vizibil...... Link spre comentariu
validae Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 Modelul complet era scris doar pe capacul spate şi pe şasiu. Link spre comentariu
adydep Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 Este e31-110 poate nu s-a văzut... Schema tv la pagilnile 12-13: http://www.copcea.ro/files/tehnium/revista/9801i.pdf Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Martie 5, 2021 Autor Partajează Postat Martie 5, 2021 (editat) schema din tehnium e si in cartea albastra si o am.......tv-ul meu are tz final cu siliciu iar in schema data tz final este AU113 adica cu germaniu......vad si varianta BYX55 care e cu siliciu in fine....acum are un consum exagerat in BU care reduce dimensiunile atat pe verticala cat si pe orizontala...inagine luminoasa nereglabila de maine intra iar la operatie daca aveti vreo idee despre ce poate fi vorba va raman recunoscator o seara buna tuturor si multumesc mult selectorul original nu are UIF Editat Martie 5, 2021 de tepeleacatalin Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 (editat) Dioda redresoare TV13...cea de la inalta tensiune. Editat Martie 5, 2021 de mac01 Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 Mai ar fi condul in serie cu deflexia pe orizontala sau cel de recuperare .. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 La 04.03.2021 la 11:11, tepeleacatalin a spus: nu are nici un indicativ....ce va pot spune este ca are doar tranzistoare......finalul audio cu AC-uri......in rest siliciu inclusiv tz final taster cu 4 pozitii selectorul initial nu avea UIF an fabricatie conf conzi 1978 probabil este ultima varianta cu tz...apoi au trecut la integrate am vreo 3 variante in colectie cu integrate asta e cel mai vechi si cel mai incapatanat cu respect dar alte date nu am capacul spate plastic negru Eu nu cred că este fabricat in '78 !!! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 Acum 8 minute, cornel1962 a spus: Eu nu cred că este fabricat in '78 !!! Programatorul nu pare din acea perioadă, s-a fabricat mai târziu . Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 (editat) Este sigur fabricat în 1978 cu tastatura Preomat de foarte bună calitate. În occident se fabricau tv color cu aceeași tastatură chiar înainte de 1978. Tunerul era FIF/UIF iugoslav. Am fost student în Timișoara începând din 1978 și am modificat multe asemenea aparate pe sunet bistandard. Am schema originală și o să o postez (dacă dau repede de ea). Editat Martie 5, 2021 de Toni Marginean Link spre comentariu
cornel1962 Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 (editat) Acum 6 minute, Toni Marginean a spus: Este sigur fabricat în 1978 cu tastatura Preomat de foarte bună calitate. În occident se fabricau tv color cu aceeași tastatură chiar înainte de 1978. Tunerul era FIF/UIF iugoslav. Am fost student în Timișoara începând din 1978 și am modificat multe asemenea aparate pe sunet bistandard. Am schema originală și o să o postez (dacă dau repede de ea). Probabil nu mai țin minte exact, dar profit de aceasta ocazie și vreau să va salut ! Editat Martie 5, 2021 de cornel1962 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum