tepeleacatalin Postat Martie 1, 2021 Partajează Postat Martie 1, 2021 am un tv sport cu tranzistoare facut in 1978 intrebarea mea la dvs este urmatoatea unde as putea gasi potentiometru .....sunt din cele culisante conform pozelor atasate tv a fost adus in stare de functionare dar potentiometrii de contrast 500 ohmi intrerupt si cel de sonor blocat ...10 k....nu l-am putut debloca nici cu wd40 si vaselina spray va multumesc mult Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 1, 2021 Partajează Postat Martie 1, 2021 ce lungime au? Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Martie 1, 2021 Autor Partajează Postat Martie 1, 2021 masurat lungime 67 mm....cursa este 45 mm valorile sunt sonor 10k contrast 500 ohmi stralucire 500 k Link spre comentariu
draku Postat Martie 1, 2021 Partajează Postat Martie 1, 2021 am eu cativa, dar din pacate, la dimensiunile acelea, doar de 25K lin si 50 K log daca ajuta cu ceva... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 2, 2021 Partajează Postat Martie 2, 2021 La dimensiunea specificată am 10k, 500k și 1kohm. Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Martie 2, 2021 Autor Partajează Postat Martie 2, 2021 Acum 4 ore, Toni Marginean a spus: La dimensiunea specificată am 10k, 500k și 1kohm. 500k si 10 k ar fi perfecte......voi facce o proba cu un pot normal de 1k sa vad cum se comporta... Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 2, 2021 Partajează Postat Martie 2, 2021 Merge la contrast si de 1K. Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Martie 2, 2021 Autor Partajează Postat Martie 2, 2021 am verificat pt contrast de 1 k si intr-adevar e ok....deci le iau pe toate.....cum procedam? Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Martie 2, 2021 Autor Partajează Postat Martie 2, 2021 mai am o rugaminte la dvs.....am un tuner nou model TECC2949PG28B.....nu am gasit pe nicaieri schema de montaj visul meu ar fi sa il adaptez la acest sport pt ca selectorul lui e praf are cineva o schema de montaj cu tensiuni si conexiuni la picioare? va multumesc mult Link spre comentariu
Vittorino Postat Martie 2, 2021 Partajează Postat Martie 2, 2021 TECC2949PG28B nu merge adaptat la Sport. Vrea pentru acord semnale gen SCL, SDA care pentru TV Sport sunt in limba chineza... Link spre comentariu
Nostalgic Postat Martie 2, 2021 Partajează Postat Martie 2, 2021 (editat) Nu cunosc acest selector , dar regula principala la tv-urile cu acord cu diode varicap cu tensiune variabila , obligatoriu montati selector cu sinteza de tensiune nu cu sinteza de frecventa.Pe astfel de selector vor fi bornele -AGC - alimentare 12 volti - U varicap tun - band 1-2 VF L -band 3 VF H - band UHF -CAF controlul automat in frecventa -aut FI selectorul ce-l aveti este cu sinteza de frecvanta, nu merge. Editat Martie 2, 2021 de Nostalgic Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 2, 2021 Partajează Postat Martie 2, 2021 (editat) Puneti si RAA-ul...CAF-ul...in unele cazuri trebuie modificate, adaptate.....altfel postul nu-i stabil....pleaca la plimbare. Editat Martie 2, 2021 de mac01 Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 2, 2021 Partajează Postat Martie 2, 2021 Dar un tuner FIF/UIF original n-ar fi ok? Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Martie 2, 2021 Autor Partajează Postat Martie 2, 2021 marele alb imi da de furca...brusc ce s-a gandit el...imagine redusa si pe verticala si orizontala in plus nereglabila dpdv luminozitate fiind maxima are cineva o schema?.... tensiunea principala 10.8 volti este buna finalul este bu407D alte date nu am despre el decat ca e produs in 1978 dupa inscriptiile de pe electrolitici am 1 milion de scheme numai a acestui sport tranzistorizat lipseste.....este integral pe tranzistoare nu are nici un integrat......cu exceptia lui ZTC33 evident in cartea albastra e schema unui sport cu final AU113 despre noul lui defect ce parere aveti?......care ar fi vinovatul sa il cert un pic Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Martie 2, 2021 Autor Partajează Postat Martie 2, 2021 (editat) despre selectorul respectiv....aveti dreptate.....nu are nimic in comun cu sportul trebuie sa il schimb cu modelul TECC2989VA15B......cu acest model am mai echipat un sport din colectie si functioneaza impecabil.....desi alimentarea e la 5 volti am folosit un 7805 pt reducerea tensiunii de la 10.8 la 5 volti Editat Martie 2, 2021 de tepeleacatalin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum