legionaru Postat Aprilie 18, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2021 Ok, lăsați adresa. Am omis sa spun in postare, preturile nu includ transport. Livrez numai cu posta! Link spre comentariu
flomar60 Postat Aprilie 18, 2021 Partajează Postat Aprilie 18, 2021 Salutari! EF91 le vreau eu! Multumesc! Link spre comentariu
legionaru Postat Aprilie 18, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2021 Domnilor, punctele 3,4,5,6,7 și 4 buc. de la pct.1 sunt rezervate aici sau in privat. Îmi pare rău pentru flomar60, dar au fost luate de altcineva înainte cu câteva minute... Sper să înțelegeți, le iau în ordinea mesajelor, fie aici p, fie in privat! Intenționez să merg la poștă marți dimineață! O seara buna va doresc! Link spre comentariu
flomar60 Postat Aprilie 18, 2021 Partajează Postat Aprilie 18, 2021 Ok, mulțumesc, cu proxima ocazie voi fi mai rapid! Link spre comentariu
imreberes Postat Aprilie 18, 2021 Partajează Postat Aprilie 18, 2021 Atunci celelalte 3 bucati de la pct 1 as dori eu! Link spre comentariu
saptemari Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Am primit coletul, totul este in regula, multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum