TIMIS STEFAN Postat Februarie 28, 2021 Partajează Postat Februarie 28, 2021 telwin invertarc 140/1. va rugam sa ma ajutati cu o SCHEMA are arsa Piesa Z1 si este sarita si nu stiu ce Piesa este. am cautat Schema pe NET dar nu am gasit imagini cu PLACA le pun maine Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 28, 2021 Partajează Postat Februarie 28, 2021 Nu gasesti schema la asa ceva...astea sunt invertoare care lucreaza la 25-30khz...de pe vremea cand se faceau lucruri bune. Am si eu un 131...in perfecta stare de functionare. Pune o poza aici cu piesa si placa respectiva....sa vedem despre ce-i vorba. Link spre comentariu
TIMIS STEFAN Postat Martie 1, 2021 Autor Partajează Postat Martie 1, 2021 Piesa Z1 este puscata si nu am gasito Partea din spate a placi Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 1, 2021 Partajează Postat Martie 1, 2021 (editat) Pune o poza cu piesa respectiva. Un capat al piesei vad ca vine in tensiunea de la retea...celalalt capat unde se duce? Nu se vede pe cablaj datorita acelui filtru de retea pozitionat pe spate. Scoate o schema mica acolo si vedem ce face piesa respectiva...poate sa fie pe rol de soft start. Editat Martie 1, 2021 de mac01 Link spre comentariu
validae Postat Martie 1, 2021 Partajează Postat Martie 1, 2021 (editat) Mai e pe placă ceva marcat cu ,,Z,, ca cea explodată ? Că nu se mai vede ce ar fi fost şi faptul că avea număr semnifică faptul că mai e măcar una la fel pe undeva...puneţi o poză cu ea când o identificaţi. Editat Martie 1, 2021 de validae Link spre comentariu
TIMIS STEFAN Postat Martie 1, 2021 Autor Partajează Postat Martie 1, 2021 prin Piesa Z1 se alimenteaza primaru transformatorului T1 de la 220v Link spre comentariu
validae Postat Martie 1, 2021 Partajează Postat Martie 1, 2021 (editat) OK, dar eu zic că trebuie să mai fie cel puţin una identică pe placă undeva.Căutaţi-o şi faceţi-i poză.. Ar trebui verificat traful de reţea auxiliar.Dacă acel termistor sau varistor ce era înseriat cu primarul s-a vaporizat, îmi închipui că nici primarul nu se simte prea bine... Editat Martie 1, 2021 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum