DORFU Postat Februarie 28, 2021 Partajează Postat Februarie 28, 2021 Ma poate ajuta cineva cu un soft pentru Navigatia Alpine INE S900R? Cred ca s-a incercat un Up-dat de soft si s-a intrerupt alimentarea. Va multumesc! Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 28, 2021 Partajează Postat Februarie 28, 2021 Alpine - INE-S900R Service Pack 2 Link spre comentariu
DORFU Postat Martie 1, 2021 Autor Partajează Postat Martie 1, 2021 S-a incercat service pak 2 si nu vrea de pe cd in oglinda, il vede si-l recunoaste dar nu vrea nicicum. N-ar fi problema firmware? Link spre comentariu
DORFU Postat Martie 1, 2021 Autor Partajează Postat Martie 1, 2021 Navigatia a fost cumparata second hand si a venit cu un cd, s-a facut un al doilea cd cu softul de pe saitul de mai sus in oglinda. Le recunoaste pe ambele incepe descarcarea de soft pana la un punct dupa care se restarteaza si o ia de la capat.Noul proprietar a tot cautat pe net dar nu a gasit nimic legat de aceasta problema. Am descarcat service manual de pe saitul polonez electrotanya. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 1, 2021 Partajează Postat Martie 1, 2021 poate are vre-un bug in flash,defect fizic,ceva baduri,blocat........ Link spre comentariu
DORFU Postat Martie 2, 2021 Autor Partajează Postat Martie 2, 2021 Posibil si treaba asta. Am sa ma uit sa vad ce flash ce are si sa vad daca am cu ce sa-l citesc. Am sa caut unul sa vad daca gasesc si sa-l schimb. Treaba asta o sa cam dureze. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum