validae Postat Februarie 28, 2021 Partajează Postat Februarie 28, 2021 Aia o pusesem ca o exemplificare, n-am stat s-o verific sau s-o simulez.Cred că dacă ar vrea cu tot dinadinsul, găsea una până acuma, eventual un modul gata făcut.... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 28, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2021 De unde module gata facute,am integrate 4558 fara numar si am cu ce sa fac,oricum va multumesc pentru raspunsuri ca au fost de folos. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 28, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2021 1 oră în urmă, Mircea a spus: Trebuie musai buffer la intrare, altfel cine stie cum evolueaza corectia in functie de ce este conectat la intrare. Este buna prima schema s-au trebuiesc facute modificari poate o poate simula cineva ca eu nu am cu ce. Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 28, 2021 Partajează Postat Februarie 28, 2021 E buna schema in alb si negru. Pentru simulare posteaza un anunt la Joburi. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 28, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2021 Acum 6 minute, Mircea a spus: E buna schema in alb si negru. Pentru simulare posteaza un anunt la Joburi. Cum adica in alb si negru domnule Mircea? Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 28, 2021 Partajează Postat Februarie 28, 2021 In postarea mea sunt 2 scheme: 1. In alb si negru care e corecta. 2. In culori care are greseli. Credeam ca asta e forum de limba română, dar vad ca am dat peste un afgan. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 28, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2021 Acum 2 minute, Mircea a spus: In postarea mea sunt 2 scheme: 1. In alb si negru care e corecta. 2. In culori care are greseli. Credeam ca asta e forum de limba română, dar vad ca am dat peste un afgan. Gata am inteles. Link spre comentariu
GeX Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 In simulare nu arata bine, as cauta alta schema. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 Nici n-are cum sa arate bine. Ai folosit o schema de corector pasiv (rezistorii și condesatorii din jurul potentiometrelor) într-o configurație de corector activ. La corectorul activ, în buclă de reacție, filtrele sint simetrice, condesatorii trebuie sa fie egali ca valoare (stingă-dreapta pe schema) și la fel și rezistorii. Link spre comentariu
GeX Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 La 05.03.2021 la 22:16, sesebe a spus: Nici n-are cum sa arate bine. Ai folosit o schema de corector pasiv (rezistorii și condesatorii din jurul potentiometrelor) într-o configurație de corector activ. La corectorul activ, în buclă de reacție, filtrele sint simetrice, condesatorii trebuie sa fie egali ca valoare (stingă-dreapta pe schema) și la fel și rezistorii. Asta e schema care se discuta, asta le-am simulat. Link spre comentariu
alexy Postat Martie 21, 2021 Partajează Postat Martie 21, 2021 corector de ton cu MC1458N , Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 22, 2021 Autor Partajează Postat Martie 22, 2021 La 21.03.2021 la 13:42, alexy a spus: corector de ton cu MC1458N , Puneti si schema daca o aveti. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 23, 2021 Partajează Postat Martie 23, 2021 Acesta este corectorul de ton din Yamaha 760II si functioneaza foarte bine: Are si control de loudness reglabil caracteristic amplificatoarelor Yamaha. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 29, 2021 Autor Partajează Postat Martie 29, 2021 La 28.02.2021 la 13:30, Radiotelegrafist a spus: Am gasito pe aceasta,cred ca se poate modifica usor sa functioneza cu tensiune asimetrica,ce ziceti? Va salut,am facuto si nu functioneste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum