legionaru Postat Februarie 28, 2021 Partajează Postat Februarie 28, 2021 https://postimg.cc/gallery/HsF3sWs A fost căzută de la înălțime, in zona Vidraru, un motor complet, in stare de funcționare, celelalte 3 cu diverse afecțiuni, probabil reparabile, acumulator 15,4v la 3850ma, vreo 9 camere de luat vederi, cea mobila desprinsă din locaș, dar nu pare afectata... Fara încărcător... 100lei plus transport Link spre comentariu
mihai_jmj Postat Februarie 28, 2021 Partajează Postat Februarie 28, 2021 am lasat un mp in mesagerie Link spre comentariu
dorofteius Postat Februarie 28, 2021 Partajează Postat Februarie 28, 2021 Daca nu a plecat, o vreau eu. Link spre comentariu
legionaru Postat Februarie 28, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2021 Domnilor, pentru a nu crea confuzii, completez: Drona a căzut de la o înălțime mare, brațele cu motoare au avut de suferit, unul singur a rămas întreg și complet; un braț are piciorul de sprijin rupt dar cred că se poate remedia cu migală și pricepere, la acesta motorul este blocat, unul este întreg, motorul acestuia pare ok, și al patrulea braț unde este motorul este rupt, se tine in fire. O sa pun poze explicite Link spre comentariu
legionaru Postat Februarie 28, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2021 (editat) https://postimg.cc/gallery/wsM8ntm Și tot pentru a nu crea confuzii, da, asta e prețul... Daca cineva are îndemânare sa o facă, foarte bine! Repet: nu are telecomanda și nici încărcător! Cei interesați să studieze bine pozele, pentru a nu crea discuții ulterioare... Editat Februarie 28, 2021 de legionaru Greseala Link spre comentariu
legionaru Postat Februarie 28, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2021 Ok, drona pleacă spre Everest... userul everest!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum