Vizitator Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 ...numai sa nu fie ...economic si nici chinezesc... app de becuri...in jermania nu se mai vand din alea de 100W normale cu filament..max de 75W..si chiar imi trebuie alea de 100W pt teste ..am gasit la un magazin din stocul vechi..cica..si am luat100 buc...made in Romania..50€...erau la juma de pretz...asa ca facetzi stocuri..peste 2-3 ani sunt la fel de scumpe ca ..lampile.. Link spre comentariu
zal Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Oare cît ar valora un bec de 200W cu fasung Goliat fabricat prin anii 60 de Steaua Română? Link spre comentariu
Untold Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Care s-aprinde sau spart? Link spre comentariu
zal Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Evident că funcţional, altfel n-are rost discuţia. Astea erau pe stîlpii de lemn de pe străzi înainte să apară cele cu ''neon''. Link spre comentariu
sebi_c Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 ...numai sa nu fie ...economic si nici chinezesc... app de becuri...in jermania nu se mai vand din alea de 100W normale cu filament..max de 75W..si chiar imi trebuie alea de 100W pt teste ..am gasit la un magazin din stocul vechi..cica..si am luat100 buc...made in Romania..50€...erau la juma de pretz...asa ca facetzi stocuri..peste 2-3 ani sunt la fel de scumpe ca ..lampile..Hei der_doktor, stii ce nu inteleg eu la tine? Ce faci dom'le cu atatea puncte de suspensie, uneori chiar nedefinite? Ce ar vrea ele sa simbolizeze, ca invatatoarea mea m-a invatat ca sunt destul de speciale ca utilizare si ar insemna intreruperea gandurilor, actiunii sau lipsa in text.Pai dumneata, n-ai obosit sa-ti tot intrerupi sirul gandurilor? Poate mai trebuia ceva introdus acolo si nu ti-a venit in minte, cine stie! Sfarsit de propozitie ele nu pot fi... in fine, poate ne spui.PS: Scuzati demersul in afara subiectului! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 ...Sebi...ai vazut doctor sa scrie frumos? si,vorba lui @franzm, toate literele lipsa le_am mâncat de foame iar toate greselile le_am facut cu rea intentie. Daca nick_ul se intitula ,,der_lehrer'' (invatzatorul) merita sa scriu corect gramatical,oricum ,aici fiind un forum tehnic, nu_i vad rostul.Mai bine vorbim despre lampi si lasam gramaticile pt filologi,oricum nu ne ajuta cu nimic...aici.In viatza reala e altceva. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 ...Sebi...ai vazut doctor sa scrie frumos? si,vorba lui @franzm, toate literele lipsa le_am mâncat de foame iar toate greselile le_am facut cu rea intentie. Daca nick_ul se intitula ,,der_lehrer'' (invatzatorul) merita sa scriu corect gramatical,oricum ,aici fiind un forum tehnic, nu_i vad rostul.Mai bine vorbim despre lampi si lasam gramaticile pt filologi,oricum nu ne ajuta cu nimic...aici.In viatza reala e altceva.Herr doktor, intr-un fel Sebi are dreptate, nu este bine de exagerat cu suspensia exprimarii, uneori si eu am tendita de a lasa loc de exprimari diferite pe o tema fara echivoc. mea culpa Link spre comentariu
zal Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Chiar dacă e forum tehnic, rigoarea exprimării în scris e esenţială de cele mai multe ori, ptr transmiterea corectă şi inteligibilă a informaţiilor. Cred că urîţi cu toţii cîte un nou venit ce scrie fluviu şi în jargon de mobil, fără nici o cunoştinţă tehnică şi vrea rezolvări rapide. Recunosc că-mi plac semnele şi celelalte ''condimente'' ale scrierii limbii române şi încerc să nu abuzez. ...........................Revenind la lampometru, să presupunem că avem la dispoziţie un acometru potrivit ptr clonarea unui catometru clasic, chiar şi simplificat la numai cîteva tuburi mai folosite. Ce model dintre cele mai răspîndite şi cunoscute aţi alege? Atenţie să nu aibă mecanisme complicate precum acelea cu tabel de lămpi rulat pe tamburi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Sa clonezi un tester e destul de greu,totusi,daca ar fi sa aleg as alege intre astea:-AVO MK4-Hickok 539C-Metrix U61B-Funke W19 Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 " Scanteia nr 19 " merita clonat . Cunoscatorii stie http://www.jogis-roehrenbude.de/Roehren ... ke-W19.htm ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum