Mircea Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 3 hours ago, KISS said: Ati tabarat toti pe @alexy dar uitati un lucru...EL l-a construit... Bre, nu te face ca ploua ca-ti pun link-ul catre afirmatia matale cum ca spectrul armonic depinde de piesele utilizate. Colegul a construit, dar cu alte piese - alegerea multora dintre entuziasti, si pe buna dreptate. De mers, merge, nu neaga nimeni. Insa, a construit un Hiraga sau ceva cu aceeasi schema dar desigur cu alt raspuns armonic? Asa ca... PS: Vezi ca l-ai numit EL ca pe cel de sus (sic!). Link spre comentariu
sk24bpo Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 Acum 2 ore, KISS a spus: Toti s-au legat de drossele....dar nici unul nu a folosit acest fel de filtru vreodata si, clar, habar nu au ce face un drossel acolo, mai ales in filtru dublu. Se pare ca @alexy, in curand le va da clasa la multi. @viobio, cand mai organizezi intalniri, ia sa inviti si baietii astia cu ''amplificatoare multimedia'', facute pe simulator si mult laudate pe aici. Arata-le cum trebuie sa sune un amplificator adevarat. Din cate am auzit, parca Raimond, daca nu ma insel, a venit cu o ''pocnitoare'' la o auditie la tine si a plecat cu coada intre picioare. Vorbesti prostii din auzite. Link spre comentariu
KISS Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 47 minutes ago, Mircea said: Bre, nu te face ca ploua ca-ti pun link-ul catre afirmatia matale cum ca spectrul armonic depinde de piesele utilizate. Colegul a construit, dar cu alte piese - alegerea multora dintre entuziasti, si pe buna dreptate. De mers, merge, nu neaga nimeni. Insa, a construit un Hiraga sau ceva cu aceeasi schema dar desigur cu alt raspuns armonic? Asa ca... PS: Vezi ca l-ai numit EL ca pe cel de sus (sic!). Macar @alexy, l-a facut. Voi doar vorbiti aiurea fara sa lipiti doua sarme. In plus, il mai si criticati, ba ca a pus drossele in sursa, ba ca firele sunt prea lungi, de parca ar fi produs finit. Baiatul ala a muncit sa contruiasca amplificatorul ala si voi va bateti joc de el si-i taiati elanul. Macar de-ar avea vreounul dintre voi experienta in amplificatoare. Link spre comentariu
maxente Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 Vorba lu' @Mircea cu raspunsul armonic, facut varza folosind alti tranzistori, cum ramane ? Link spre comentariu
alexy Postat Martie 13, 2021 Autor Partajează Postat Martie 13, 2021 sincer , lam construit asa cum am putut , dar a dat rezultate bune cu paianjeni Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 (editat) @KISS Bai, da' ti se potriveste la perfectie stilul lui RST. Scopul scuza mijloacele, nu?! Chiar cand faci pe "poetul". Ne-ai zis-o la toti, in pamant am intrat de rusine. Nu stiu de ceilalti, insa eu astept realizarile tale, ca la vorbe esti campion. Ceva imi spune ca ti-ai atins limitele. 2 minutes ago, alexy said: sincer , lam construit asa cum am putut , dar a dat rezultate bune cu paianjeni Nu este discutie despre tine, sa nu te simti vizat. Cel putin nu in cazul discursului meu. Evident ca l-ai facut cu ce exista, ca orice persoana traind in 2021. Editat Martie 13, 2021 de Mircea Link spre comentariu
alexy Postat Martie 13, 2021 Autor Partajează Postat Martie 13, 2021 este numai pe masa teste , nu a intrat in carcasa amplificatorului final din contra , am apropiat sursa de alimentare catre amplificator oscilatii etc sa vad , la ce ma astept , brum etc zgomot in boxe Link spre comentariu
alexy Postat Martie 13, 2021 Autor Partajează Postat Martie 13, 2021 (editat) dar in zadar , am apropiat transformatorul si bobinele catre amplificator la 10 mm , fara zgomot ,si fara brum din sursa chiar noaptea cand era liniste deplina , , am ascultat in boxe daca am zgomot de fond sau brum , totul perfect, fara protectie boxe Editat Martie 13, 2021 de alexy Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 14, 2021 Partajează Postat Martie 14, 2021 (editat) Acum 9 ore, sesebe a spus: @KISS Ba da, clasa 0. Tu încă nu ai înțeles ca nimeni nu comentează sunetul lui? N-ai înțeles asta pina acum? Sint sigur ca amplificatorul făcut cum trebuie (aici tu știi mai multe detalii) suna fenomenal dar aici, cel puțin eu, nu am discutat deloc despre sunet cu despre performantele electrice ale schemei și despre stabilitatea PSF-ului în timp și cu temperatura. Încearcă sa faci o separare între sunetul amplificatorului și restul legat de el. @viobio aveam o alta părere despre felul cum gindesti tu amplificatoarele. Nu-I nevoie sa fii ironic dacă nu înțelegi ceea ce vreau eu sa discut pe topicul creat de mine despre amplificatorul lui Hiraga, topicuri pe care vad ca le-ați înmulțit de numa. Măcar s-a mai crescut traficul pe forum și pe alte secțiuni inafara de vinzari. Nu te-ai prins până acum că eu nu mă pricep la sunet sau la datul cu părerea după ce văd o schemă cu 100 de tranzistori? La aproape 50 ani nu am ajuns la capacitatea de a ghici cum "sună" o schemă stufoasă, na.... sunt așa...... mai prost. Eu fiind mercenar de felul meu, cu mare lipici la bani, în ultimii 12 ani m-am dedicat aparaturii audio care are THD minim 0,2...1% și IMD de câteva ori mai mare, fiind un hapsân dornic mereu de bani...... fac ce se cere, nu ce dă bine pe osciloscop sau pe ARTA, ca fapt divers...... și cu aparatele de măsură mă descurc cu greu, înainte de fiecare măsurătoare chem pe cineva care să îmi spună ce fac și cu ce se ocupă butoanele alea, pentru că uit în perioada dintre măsurători. Editat Martie 14, 2021 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 14, 2021 Partajează Postat Martie 14, 2021 Acum 9 ore, KISS a spus: Toti s-au legat de drossele....dar nici unul nu a folosit acest fel de filtru vreodata si, clar, habar nu au ce face un drossel acolo, mai ales in filtru dublu. Se pare ca @alexy, in curand le va da clasa la multi. @viobio, cand mai organizezi intalniri, ia sa inviti si baietii astia cu ''amplificatoare multimedia'', facute pe simulator si mult laudate pe aici. Arata-le cum trebuie sa sune un amplificator adevarat. Din cate am auzit, parca Raimond, daca nu ma insel, a venit cu o ''pocnitoare'' la o auditie la tine si a plecat cu coada intre picioare. Eu l-am invitat pe Dorin cu acel amp, fiind singurul văzut de mine ca fiind full balansat, nu doar cu mufă de intrare XLR . Nu îl consider pocnitoare, doar cu un DF mult prea mare, din ce țin mite peste 800, poate mă înșel, datorită acestui DF foarte mare...... nu s-a înțeles deloc cu incintele mele, am înțeles că după audiție a mai redus din DF, știi cum este..... sunetul fiind foarte subiectiv..... nu place tuturor, din punctul meu de vedere este un amp mișto, pe fiecare canal are două module de amplificare, dacă a mai umblat la el...... acum poate are un răspuns armonic care place mai multora. Uitasem..... a folosit și altă sursă de semnal, parcă ceva DAC cu ieșirea balansată, poate nici ălă nu livra un semnal moț și sfârc. Link spre comentariu
manaila dorin Postat Martie 14, 2021 Partajează Postat Martie 14, 2021 (editat) Si uite asa vine si un prost ca mine,un pasionat de electronica, in special de amplificatoare audio si nu intelege absolut nimic concret din ce se vorbeste. Doar cateva comentarii sunt la subiect. restul cacialma curata, sunt comentarii care vizeaza anumite persoane in mod direct care nu au legatura cu subiectul, domnule KISS puneti mana si predati-ne o lectie despre ce si cum, ca tot afirmati ca ati reperat, restaurat, resuscitat amplifuri de multi bani pe care noi prostimea nu am pus mana Editat Martie 14, 2021 de manaila dorin Link spre comentariu
flomar60 Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Salutări! D-l miticamy are o rugaminte către d-l merck ,citez: ” roagă-l pe merck să posteze răspunsul amplifului cu 2 sau 3 sarcini și cu aceeași intrare,de exemplu 4-8-16 ohmi” Mulțumesc! Link spre comentariu
validae Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Dar de ce nu postează dl. miticamy personal ? Că mai are un cont activ... Link spre comentariu
flomar60 Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Am primit un mesaj pe celălat forum cu rugamintea mai-sus postată....și cu rugamintea către mine să fac acest lucru...acolo ,domnia-sa a specificat că nu va mai posta niciodată pe acest forum...nu cunosc motivele pentru care are nevoie de această simulare... PS Am rugămintea să fiu atenționat daca încalc vreo dispoziție regulamentară prin acest mesaj! Respectul deosebit pe care-l port domniei-sale m-a determinat să dau curs rugăminții .... Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Dl Kiss este cumva DerDoktor? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum