Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hiraga Super Class A 30W

Postări Recomandate

• Răspunsuri 115
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

nu compar cu unul cumparat ,mam chinuit putin cu amplificatorul pana sa egalez , pe fiecare rezistenta de 1K , aceeasi valoare de tensiune,  ,nu era diferenta multa cativa mv,da are dinamica foarte buna ,inalte medii super , dar putini bass ar mai trebui , nu zic ca nu este bass este bass plin,dar cred  , am facut teste cu filtraj putin 15000uF+33000uF CLC,Dc offset etc (50mV) ,curentul pe rezistentele de 0,33 ohmi este de 1,7A,tensiune alimentare +- 36Vdc

Editat de alexy
Link spre comentariu

Sau se pot incarca toate pozele dintr-un singur drag&drop si se pune link la galerie.  

Ceea ce nu inteleg  este de ce pui [mereu] de n'spe ori aceeasi poza din unghiuri usor diferite.  Ideea este sa pui cateva poze relevante si nu multe la fel.

Editat de Shambala
Link spre comentariu

am pregatit si sofstartul , dar nu lam pus in functie 

lam alimentat si la +- 38Vdc , cand retea pe sistem era 246vAc  adica dimineata la ora 4 , cand nu sant consumatori pe sistem , dupa ora 6 scade tensiunea consumatori pe sistem

Editat de alexy
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări