Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hiraga Super Class A 30W

alexy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 115
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea

22

• alexy

21

• Shambala

12

• maxente

9

Top autori în acest subiect

nu compar cu unul cumparat ,mam chinuit putin cu amplificatorul pana sa egalez , pe fiecare rezistenta de 1K , aceeasi valoare de tensiune,  ,nu era diferenta multa cativa mv,da are dinamica foarte buna ,inalte medii super , dar putini bass ar mai trebui , nu zic ca nu este bass este bass plin,dar cred  , am facut teste cu filtraj putin 15000uF+33000uF CLC,Dc offset etc (50mV) ,curentul pe rezistentele de 0,33 ohmi este de 1,7A,tensiune alimentare +- 36Vdc

Editat de alexy
Link spre comentariu
15 minutes ago, alexy said:

xGrVt8G_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&

uSvTAr7_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&

Doua poze care arata constructia. E obositor sa faci click pe 20 de poze. 

Ce valori are CLC-ul? 

Editat de Mircea
Link spre comentariu

tranzistorii  MJE15034G + MJE15035G ,nu credeam ca se incalzesc asa  , am montat niste radiatoare , cele de putere 45 grade ajung

Editat de alexy
Link spre comentariu

Pui link la poza deschisa, eu am pus multe asa si n-am avut plangeri. 

Are impact la viteza de incarcare a paginii, dar depinde de internetul fiecaruia. 

Link spre comentariu

Sau se pot incarca toate pozele dintr-un singur drag&drop si se pune link la galerie.  

Ceea ce nu inteleg  este de ce pui [mereu] de n'spe ori aceeasi poza din unghiuri usor diferite.  Ideea este sa pui cateva poze relevante si nu multe la fel.

Editat de Shambala
Link spre comentariu

am pregatit si sofstartul , dar nu lam pus in functie 

lam alimentat si la +- 38Vdc , cand retea pe sistem era 246vAc  adica dimineata la ora 4 , cand nu sant consumatori pe sistem , dupa ora 6 scade tensiunea consumatori pe sistem

Editat de alexy
Link spre comentariu

NTC sau rezistenta suntata? Tinand cont de consumul constant, un NTC este mult mai economic. 

Sa nu uiti de un releu termic (contact) pe radiatoare. Practic 2 in serie ar fi perfect. 

Link spre comentariu

Si montajul... lipseste cu desavarsire.

Nu vad in poze decat un traf, niste condensatoare si doi finali pusi pe niste radiatoare cu fire trase nu se stie unde.

Daca ne-ai spune si ce ai masurat cu aparatele alea in fiecare poza ar fi boboc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări