Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vand module sara 2016

Djbose

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catv

2

• humulin

1

• Djbose

1

• Romeo Corb

1

Top autori în acest subiect

Va salut ! Va rog sa-mi precizati tranzistoarele folosite in finali, prefinali. vas si intrare precum si sursa de achizitie. Din poze nu pot deslusi ce ma intereseaza. Mai exact ma intereseaza sa fie  tranzistori originali, nu de alta da la pretul cerut mi sa pare foarte ieftin. Daca pretentiile mele sunt satisfacute puteti rezerva pana la comunicarea datelor de expeditie si plata. Toate raspunsurile doresc pe mp.Inteleg ca 300 ron este ptr. ambele module . O seara buna va doresc!

Link spre comentariu
Acum 15 minute, catv a spus:

Va salut ! Va rog sa-mi precizati tranzistoarele folosite in finali, prefinali. vas si intrare precum si sursa de achizitie. Din poze nu pot deslusi ce ma intereseaza. Mai exact ma intereseaza sa fie  tranzistori originali, nu de alta da la pretul cerut mi sa pare foarte ieftin. Daca pretentiile mele sunt satisfacute puteti rezerva pana la comunicarea datelor de expeditie si plata. Toate raspunsurile doresc pe mp.Inteleg ca 300 ron este ptr. ambele module . O seara buna va doresc!

Este pe un modul prețul așa cred eu

Link spre comentariu
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări