mac01 Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 (editat) Are cineva in clar schema de la acest mini-osciloscop in format pdf? Am descarcat-o de pe elektrotanya dar daca maresc imaginea nu se mai intelege valoarea si denumirile pieselor. Multumesc! Editat Februarie 26, 2021 de mac01 Link spre comentariu
QQme Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Parca era la Emil Matei. Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 26, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2021 Este doar partial...adica doar sursa. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 (editat) Domnul @gsabac se pare că are o schemă mai clară, am văzut o postare pe alt forum. Editat Februarie 26, 2021 de validae Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Mac.Contactează-l pe dl.Soldan.Are cam tot ce ţine de aparatura românească. Link spre comentariu
tehtronics Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 (editat) Poate te ajuta asta ... https://files.fm/u/erwnv8shs ... sau mai clar aici(dar nu mai am rabdare sa le intorc): https://files.fm/u/p36pqjhsx Editat Februarie 26, 2021 de tehtronics Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 26, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2021 (editat) @tehtronics Multumesc...dar este si mai nashpa decat ce am...nici n-am mai descarcat-o, am vazut-o si nu e lizibila deloc. @adydep Eu urmaream cu mare interes toate postarile domnului @gsabac...intr-un timp activa mai mult pe alt forum....dar si acolo este liniste totala din partea dansului. Dar dupa cum bag de seama cred ca ne parasesti si tu...vad ca vinzi tot, le arunci....te lasi de electronica? Editat Februarie 26, 2021 de mac01 Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Chiar acum, mac01 a spus: @tehtronics Multumesc...dar este si mai nashpa decat ce am...nici n-am mai descarcat-o, am vazut-o si nu e lizibila deloc. @adydep Eu urmaream cu mare interes toate postarile domnului @gsabac...intr-un timp activa mai mult pe alt forum....dar si acolo este liniste totala din partea dansului. Dar dupa cum bag de seama cred ca ne parasesti si tu...vad ca vinzi tot, le arunci....te lasi de electronica? Dar eu sunt aici cu voi,nu vă parăsesc,arunc,vănd să fac loc la altele ca prea multe s-au adunat;cănd caut ceva,nu gasesc nimic intre ele.... Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 28, 2021 Partajează Postat Februarie 28, 2021 Din pacate cam toate schemele de la aparatura IEMI sunt indescifrabile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum