Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Program de decodare pentru Microsoft 530 si 535

Marian Iftode

Postări Recomandate

Buna ziua stimati colegi ! Revin cu un subiect nou pe care voiam inca de ceva timp sa-l postez. Are cineva dintre dvs un program de decodare pentru cele doua modele de telefoane mobile si daca ma poate cineva ajuta. Vreau sa fac in incheiere precizarea ca ambele sant codate in Vodafone. Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian Iftode

2

• djdansmart

1

• pop_ady44

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Ca simplu utilizator, la Tulcea imi cere peste tot unde am fost 250 RON. Trebuie sa recunosc ca eu nu sant dispus sa dau aceasta suma pentru un fleac. De aceea am cerut un program de decodare,fie chiar si contracost,nu degeaba. Dar cand l-am intrebat pe d-nul de la atelier ca poate a gresit si e vorba de 25 LEI,el a spus sa mai adaug un zero ca nu-i nicio greseala.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
La 07.03.2021 la 20:15, Marian Iftode a spus:

Ca simplu utilizator, la Tulcea imi cere peste tot unde am fost 250 RON. Trebuie sa recunosc ca eu nu sant dispus sa dau aceasta suma pentru un fleac. De aceea am cerut un program de decodare,fie chiar si contracost,nu degeaba. Dar cand l-am intrebat pe d-nul de la atelier ca poate a gresit si e vorba de 25 LEI,el a spus sa mai adaug un zero ca nu-i nicio greseala.

NU exista nici un program FREE care sa decodeze terminalele Microsoft.

Se poate face pe imei, contracost..pretul difera in functie de reteaua si tara in care este codat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări