petreelectronic Postat Februarie 25, 2021 Partajează Postat Februarie 25, 2021 Poate gasim prin recuperari acest cablu http://alkatreszek.org/309-vestel-lvds-kábel.html?fbclid=IwAR32sjWt6laacSl0fGurwE-OIvAXMhXBnkJbdr5lhE2nuMKO1er7Cx072Pw Cod 30041693 A fost folosit in tv-urile Vestel Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 25, 2021 Partajează Postat Februarie 25, 2021 Eu as avea ceva,dar ar trebuii sa faceti din 2 cabluri unul.Am atasat o poza,numarati pinii,pentru ca-mi fug ochii pe poza din linkul de mai sus, si nu prea imi dau seama bine de numarul lor. Daca va ajuta vi le trimit fara nici o obligatie: Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 25, 2021 Partajează Postat Februarie 25, 2021 (editat) Daca i se potrivesc la mufe cele ce le-am pozat ,eu i le dau cadou,cum am scris mai sus,de fapt îi dau cadou toata punga cu cabluri LVDS strânse de mine in decursul anilor pentru ca mie nu-mi mai trebuie . Editat Februarie 25, 2021 de validae Link spre comentariu
petreelectronic Postat Februarie 25, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2021 Acum 2 ore, iuliantv a spus: dati poze cu configuratia pinilor,daca aveti conectorul,astea difera configuratia in functie de display intre cele doua ferite are eticheta cu codul 30041693 Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Acum 16 ore, petreelectronic a spus: intre cele doua ferite are eticheta cu codul 30041693 am inteles e greu de postat o poza un model tv, placa de baza a acestui tv,dar eu sa fiu ,,dement,, si sa ma apuc de cautat eu chiar nu va inteleg pe unii,spuneti ca ,,,cautati dar puneti pe altii sa ceara,sau caute cat mai multe detalii despre ceea ce cautati, exact ca cei ce cauta placi de baza si posteaza codul placii de baza si atat,cand ceri detalii model tv ,display...se umfla in pene ca ce importanta are pai are,eu personal cred ca inca mai am peste 50 de televizoare lcd led plasma,pe care inca nu le-am desfacut,si nu cred sa fiu cretin sa iau zeci de televizoare la cautat sa desfac capacul sa vad ca nu are ceea ce cauta omul......am si alte peste 100 de bucati sau ce a ramas din ele desfacute deci nu trag sertarul la birou si ma uit,da ori ba,ca prin anii 80 cand aveai 2 lampi ceva rezistente un tv18 si erai ,,bogat,, prin urmare am gasit 2 cabluri asemanatoare,unul nu are eticheta,si unul are eticheta dar nu cea cautata alta nu mai caut ca deja am pierdut ceva timp doar cautand altele sa dau peste cea cu acel cod va dau de veste pana atunci succes in cautari toate cele bune Link spre comentariu
petreelectronic Postat Februarie 26, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2021 Acum 1 minut, iuliantv a spus: am inteles e greu de postat o poza un model tv, placa de baza a acestui tv,dar eu sa fiu ,,dement,, si sa ma apuc de cautat eu chiar nu va inteleg pe unii,spuneti ca ,,,cautati dar puneti pe altii sa ceara,sau caute cat mai multe detalii despre ceea ce cautati, exact ca cei ce cauta placi de baza si posteaza codul placii de baza si atat,cand ceri detalii model tv ,display...se umfla in pene ca ce importanta are pai are,eu personal cred ca inca mai am peste 50 de televizoare lcd led plasma,pe care inca nu le-am desfacut,si nu cred sa fiu cretin sa iau zeci de televizoare la cautat sa desfac capacul sa vad ca nu are ceea ce cauta omul......am si alte peste 100 de bucati sau ce a ramas din ele desfacute deci nu trag sertarul la birou si ma uit,da ori ba,ca prin anii 80 cand aveai 2 lampi ceva rezistente un tv18 si erai ,,bogat,, prin urmare am gasit 2 cabluri asemanatoare,unul nu are eticheta,si unul are eticheta dar nu cea cautata alta nu mai caut ca deja am pierdut ceva timp doar cautand altele sa dau peste cea cu acel cod va dau de veste pana atunci succes in cautari toate cele bune Nu am pus modelul tv pentru ca este unul rar Srie pe eticheta: Fujitsu Siemens Jetson J30-1 Are cablul LVDS cu firele catre Tcon jupuite ca naiba si sunt in scurt. Nu-mi dau seama cum a ajuns asa. In mod sigur cu un cablu bun ar functiona perfect pentru ca miscand pe acolo a parut imaginea, dar nu poate fi lasat asa. Poza cu cablul este in linkul din prima postare. Link spre comentariu
petreelectronic Postat Martie 8, 2021 Autor Partajează Postat Martie 8, 2021 tot mai caut.... Link spre comentariu
Postări Recomandate