Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE50NU7090UXZT fara imagine si sunet

Ungureanu Daniel

Postări Recomandate

Acum 2 ore, dumitrumy a spus:

OFF:  ce valoare are?

1k ice.jpg

Cel mai simplu, cu 4, 5 si 6 culori, spune imediat valoarea fara bataie de cap, trebuia lasate asa cu 4 culori cum le-am invatat cu toti din tinerete.....

https://ro.mouser.com/technical-resources/conversion-calculators/resistor-color-code-calculator

Capture-2.jpg

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zvasile

9

• Costica Tv

9

• Florinel TV

7

• dumitrumy

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna seara si un  La multui ani cu sanatate.

Am vazut reusitele color de mai sus in scrierea emmc-ului si nu pot decat sa-i felicit. Bravo .

Tv-ul meu este un UE50NU7092UXXH, placa : BN9646823A , display: CY-NN050HGNVGH , cu acelasi defect prezentat de cineva mai sus , apare sigla Samsung dupa care lipsa imagine ramanand doar iluminarea .

Ma poate ajuta cineva cu inima larga cu fisierele pentru emmc , pentru ca nu se mai pot descarca cele postate deja .

Multumesc anticipat . 

Link spre comentariu

Dacă TV-ul are mai mult de 2-3 ani de utilizare exista riscul/sansa mult mai mare sa fie defecte LED-urile de backlight decit sa fie corupt SW. Dacă are mai puțin de 2 ani atunci fugi la garanție cu el. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări