Costica Tv Postat Iulie 17, 2022 Partajează Postat Iulie 17, 2022 (editat) Acum 2 ore, dumitrumy a spus: OFF: ce valoare are? Cel mai simplu, cu 4, 5 si 6 culori, spune imediat valoarea fara bataie de cap, trebuia lasate asa cu 4 culori cum le-am invatat cu toti din tinerete..... https://ro.mouser.com/technical-resources/conversion-calculators/resistor-color-code-calculator Editat Iulie 17, 2022 de Costica Tv Link spre comentariu
domenicos Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Buna seara si un La multui ani cu sanatate. Am vazut reusitele color de mai sus in scrierea emmc-ului si nu pot decat sa-i felicit. Bravo . Tv-ul meu este un UE50NU7092UXXH, placa : BN9646823A , display: CY-NN050HGNVGH , cu acelasi defect prezentat de cineva mai sus , apare sigla Samsung dupa care lipsa imagine ramanand doar iluminarea . Ma poate ajuta cineva cu inima larga cu fisierele pentru emmc , pentru ca nu se mai pot descarca cele postate deja . Multumesc anticipat . Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Dacă TV-ul are mai mult de 2-3 ani de utilizare exista riscul/sansa mult mai mare sa fie defecte LED-urile de backlight decit sa fie corupt SW. Dacă are mai puțin de 2 ani atunci fugi la garanție cu el. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Păi a scris că rămâne iluminarea, dar fără imagine şi sunet.Deci ledurile se exclud... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum