Costica Tv Postat Iulie 17, 2022 Partajează Postat Iulie 17, 2022 (editat) Acum 2 ore, zvasile a spus: are doar astea de 10 ohmi... Masurati dvs una din cele 2 rezistente ca eu am dat deja tv-ul clientului, dupa culorile maro+negru+negru ar trebui sa fie de 10 ohmi si vad ca unii zic ca ar fi de 1 ohm... Editat Iulie 17, 2022 de Costica Tv Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iulie 17, 2022 Partajează Postat Iulie 17, 2022 Acum 17 minute, Costica Tv a spus: ar trebui sa fie de 10 ohmi si vad ca unii zic ca ar fi de 1 ohm... Nu cred ca la componente te poti compara/ contra cu $misura. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 17, 2022 Partajează Postat Iulie 17, 2022 (editat) Acum 31 minute, dumitrumy a spus: Nu cred ca la componente te poti compara/ contra cu $misura. Asa cred si eu dar cateodata te mai pacaleste marcajul cu 5 culori fata de cel clasic cu 4 culori, intradevar rezistorul este de 1 ohm https://www.addicore.com/1-Ohm-1-4W-Metal-Film-Precision-Resistor-p/r021sss.htm Editat Iulie 17, 2022 de Costica Tv Link spre comentariu
yokoono Postat Iulie 17, 2022 Partajează Postat Iulie 17, 2022 (editat) Are 10 ohmi. Argintiul este toleranta. La 4 culori La 5 culori zice ca este de 1 ohm. Editat Iulie 17, 2022 de yokoono Link spre comentariu
sorintv Postat Iulie 17, 2022 Partajează Postat Iulie 17, 2022 3,6 Ohmi. Argintiu x0,1. Link spre comentariu
zvasile Postat Iulie 17, 2022 Partajează Postat Iulie 17, 2022 2,2 ohmi dau pe aparat,m-am uitat mai atent la prima culoare si pare sa fie un rosu mai spalcit Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iulie 17, 2022 Partajează Postat Iulie 17, 2022 Acum 2 minute, zvasile a spus: 2,2 ohmi dau pe aparat,m-am uitat mai atent la prima culoare si pare sa fie un rosu mai spalcit Asta am vreu sa spun si eu, este clar o diferenta intre primul si ultimul inel. Daca convenim ca ultimul este maro atunci primul este rosu. Rez. sunt de 2R 1%. Rosu-negru-negru=2-0-0 x 0,01(argintiu) =2R Acum 54 minute, sorintv a spus: 3,6 Ohmi. Argintiu x0,1. Argintiu este x0,01, avem portocaliu-albastru-negru, adica 360 x 0,01 = 3R6 Link spre comentariu
zvasile Postat Iulie 17, 2022 Partajează Postat Iulie 17, 2022 la prima vedere rosu ala lam vazut maro, deci cam la astea 2 trebuie jonglat pentru a reduce curentul pe leduri? Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iulie 17, 2022 Partajează Postat Iulie 17, 2022 OFF: ce valoare are? Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 17, 2022 Partajează Postat Iulie 17, 2022 (editat) 1 oră în urmă, zvasile a spus: la prima vedere rosu ala lam vazut maro, deci cam la astea 2 trebuie jonglat pentru a reduce curentul pe leduri? de acele e vorba,la dv sånt 2 ,eu må refeream la modul general au cåtiva ohmi,cam de genul ala de rezistente si din zona invertor,si pe la lg sånt la fel,daca sånt inseriate sau in paralel cresteti valoarea lor,daca sånt in paralel nu mai montati una,dacå sånt pe canale diferite le cresteti valoarea la fiecare ,daca au 2,2 ohmi,urcati undeva la 3 ohmi,le cresteti valoarea prin tatonare ,in asa fel ca imaginea sa fie luminatå suficient,si albul sa nu fie spre gri(defocalizat cam cum era la cele crt) Editat Iulie 17, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
zvasile Postat Iulie 17, 2022 Partajează Postat Iulie 17, 2022 Acum 49 minute, dumitrumy a spus: OFF: ce valoare are? asta cred ca are FIX 1 ohm Acum 38 minute, iuliantv a spus: de acele e vorba,la dv sånt 2 ,eu må refeream la modul general au cåtiva ohmi,cam de genul ala de rezistente si din zona invertor,si pe la lg sånt la fel,daca sånt inseriate sau in paralel cresteti valoarea lor,daca sånt in paralel nu mai montati una,dacå sånt pe canale diferite le cresteti valoarea la fiecare ,daca au 2,2 ohmi,urcati undeva la 3 ohmi,le cresteti valoarea prin tatonare ,in asa fel ca imaginea sa fie luminatå suficient,si albul sa nu fie spre gri(defocalizat cam cum era la cele crt) multumesc! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 17, 2022 Partajează Postat Iulie 17, 2022 Nicidecum ...pt ca nu se vede bine , daca dunga nr 4 este Maron , atunci are 1kohm cu 1% Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iulie 17, 2022 Partajează Postat Iulie 17, 2022 (editat) maro-negru-negru-maro maro-rosu Nu este 1% Rectific: ba da! Editat Iulie 17, 2022 de dumitrumy Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 17, 2022 Partajează Postat Iulie 17, 2022 (editat) Ma rog ...toleranta este Mai mica sau egala cu 1%...culorile pt dunga tolerantei , in afara de argintiu sau auriu nu mi-am batut capul sa le invat...acesta este insusi rostul marcajului cu 5 sau 6 dungi colorate ...pentru tolerante banale se foloseste marcajul clasic , adica acela cu 4 dungi ... Editat Iulie 17, 2022 de misuraelectronic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum