dan cod Postat Februarie 26, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2021 Termenul este pana în 3 martie. Am vorbit ieri cu vânzătorul și i-am zis ca dacă nu ajunge până în 3 deschid disputa. Este deacord sa îmi dea banii inapoi. I-am zis ca dacă ajunge coletul sa nu își facă probleme ca ii dau banii. Sper totuși sa nu fie nevoie de asa ceva. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 26, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2021 (editat) Azi a ajuns se pare la BSI Constanța. Ce o fi căutând la ei? O fi venit cu vaporul? Vai și amar. Editat Februarie 26, 2021 de dan cod Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Ghinion,mai bine îți dădea banii înapoi.Așa te-ai mai făcut cu un aparat care adună praful....știu eu ce spun,că am dat la tomberon zeci de plăci și aparate auto... Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Posibil, eu am avut colet din Czechia prin Packeta (reprezentantul la noi este Cargus) si am fost anuntat ca coletul intarzie o sapt. din cauza zborurilor anulate. Sau o fi aia de la BSI Bucuresti prea plini si mai impart din colete, in orice caz e foarte greu cu Posta si am cam invatat sa ii ocolesc cat de mult posibil. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 26, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2021 Acum 5 minute, adydep a spus: Ghinion,mai bine îți dădea banii înapoi.Așa te-ai mai făcut cu un aparat care adună praful....știu eu ce spun,că am dat la tomberon zeci de plăci și aparate auto... Pai nu vroiam banii înapoi. Vreau coletul. Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 2, 2021 Partajează Postat Martie 2, 2021 Ai primit coletul pana la urma? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 2, 2021 Autor Partajează Postat Martie 2, 2021 Acum 12 minute, mac01 a spus: Ai primit coletul pana la urma? Da. Ieri a venit la ușa cu posta romana. Cred ca nu mai iau niciodată nimic cine transporta cu Colissimo. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 Ce noroc mai au unii...eu nu vad postasul cu lunile, iar avizele vin in cutia postala la o saptamana dupa ce am ridicat coletul. De colet acasa nici vorba. Link spre comentariu
norad Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 Nici eu nu primesc avizele in cutia postala. Am ajuns sa evit sa comand/cumpar diverse daca e implicata Posta romana. Daca e musai, atunci solicit vanzatorului numarul trimiterii (tracking). Ma duc la oficiul postal cu foaia imprimata si le arat ca astept un colet ce se afla la ei. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 Acum 8 minute, norad a spus: Nici eu nu primesc avizele in cutia postala. Am ajuns sa evit sa comand/cumpar diverse daca e implicata Posta romana. Daca e musai, atunci solicit vanzatorului numarul trimiterii (tracking). Ma duc la oficiul postal cu foaia imprimata si le arat ca astept un colet ce se afla la ei. Buna Gresit.Se poate lucra cu posta perfect,ai nevoie doar de o reclamatie sau doua. Asa am patit si eu acum 12 ani,acum postasul aduce acasa colete mici si ma suna pentru altele. Dupa ce ne-am"imprietenit" totul merge perfect. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 Acum 46 minute, -Atlas- a spus: Se poate lucra cu posta perfect,ai nevoie doar de o reclamatie sau doua. Da, se poate lucra cu posta, dar nu cu postasul. Are atatea reclamatii incat a ajuns sa spuna ca lumea il persecuta. Au criza de personal, si nu ii dau afara, pt ca nu se baga nimeni sa se angajeze in loc. Asa ca ma duc la oficiu si spun ca am colet dar nu am aviz. Doamnele de acolo zambesc si imi dau coletele fara probleme. Totul e sa stiu cand a plecat coletul de la expeditor. De asta spuneam, colete acasa cu postasul actual e o utopie, cand el nu se oboseste nici cu avizele. Link spre comentariu
validae Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 Vechiul poştaş de la noi era un om mizerabil, tăia coletele ca să vadă ce-i înăuntru, călca cu fierul ziarele care aveau coduri de trimis la tombole, arunca cu sacii facturile de telefonie mobilă.Ani de-a rândul eu nu am văzut nicio factură de telefonie mobilă, după un timp am ales trimiterea facturilor exclusiv online, când întrebam poştaşul unde sunt facturile, zicea că el nu le primeşte deşi firmele de telefonie susţineau contrariul.Mai avea obiceiul de trimitea ziarele prin intermediari, care le ţineau să le citească ei primii, de am renunţat la toate abonamentele de ziar sau reviste din cauza asta.Când s-au strâns destule reclamaţii ca să poată fi dat afară, oamenii întrebaţi au ţinut partea poştaşului ,, că e şi el amărât, săracul,,.Care sărac s-a făcut al dracului....şi a ieşit într-un final la pensie fără greţuri, după toate prostiile făcute.Acum avem un poştaş tânăr, care se ocupă cum trebuie şi aduce tot la timp şi fără probleme. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 Buna Poi eu am reclamat ca nu am avize doar verbal,la doamnele de la ghiseu si s-a rezolvat totul. Dupa aia am primit colete mici(unele nu erau chiar mici),acasa.Am primit colet in plic cu bule din Franta in poarta(nu a incaput in cutia postala si a fost implantat la balamaua portii),era A3. Plin cu socluri si capete anodice pentru tuburi. Coletele ambalate"antiposta" le arunca peste poarta,toate au fost intacte. Avantaj,oras mic,toti se cunosc intre ei.Nu si-a permis sa exagereze. Acum ne cunoastem,ocazional il mai servesc cu o cafea(l-as servi cu tuica,dar refuza),eu nu as refuza asa ceva. Spor tuturor. Alex Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 (editat) Fac treburile astea ca sa nu mai dea din picioare...sa nu mai alerge pe teren. Aceeasi problema am avut-o si eu...vreo cateva luni de zile nu a mai primit nicio factura....ca sa aflam mai tarziu ca postasul le dadea foc sa nu mai alerge pe teren. Era mai buna carciuma. Editat Martie 5, 2021 de mac01 Link spre comentariu
norad Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 Institutia Posta romana are atatea sedii prin orase in care s-ar putea baga "pachetomate" accesibile din exterior si dupa programul angajatilor. Ar fi un concurent bun pentru firmele de curierat, deoarece practica preturi mici. Dar nu se vrea. Locuiesc la marginea orasului si am in apropiere (max 500m in linie dreapta) pachetomate de la easybox si de la posta panduri. Link spre comentariu
Postări Recomandate