Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Segway PT (se citeşte aproximativ 'zeg-uei pi ti) este prescurtarea de la expresia engleză Segway Personal Transporter, care este numele unei biciclete speciale electrice cu auto-echilibru, inventată de inginerul american Dean Kamen. Este produsă de compania Segway Inc. din statul federal american New Hampshire. Iniţial vehicolul se numea Segway HT, de la Segway Human Transporter.

Glovo ar reuşi să vă aducă haleala acasă fără să fie călcaţi de autobuz?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am vazut in Praga multe grupe de turisti cu de astea, circulau ca "serpii", capul era ghidul. Pretul mi se pare exagerat. Franarea mi se pare punctul slab. 

Bicicleta electrica mi se pare cea mai practica din toate astea care vor sa "salveze" planeta si sa scoata oamenii din masini. 

Exista o varianta *pedelec* tre sa dai la pedale ca sa miste, nu ai acceleratia la mana, si viteza creste proportional cu turatia pedalatului,motorul electric te ajuta intretimp..... 

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări