GOLOGAN Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Ceva tensiuni s-au masurat pe pini acelui comutator ? Link spre comentariu
Janos.ro Postat Februarie 26, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2021 37 minutes ago, GOLOGAN said: Ceva tensiuni s-au masurat pe pini acelui comutator ? Nu am masurat, fiindca iesirea (pinul C) este ridicat acum si asa nu am crezut sa conteze Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Bree...da afara acel comutator si nu mai pierde timpul aiurea. Daca merge fara el cauti un comutator... cu toate ca in unele cazuri acele comutatoare se pot desface si curata. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 La mufa CN113 in pinul 4 ai tensiune de 3,3v ? Link spre comentariu
Janos.ro Postat Februarie 26, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2021 4 hours ago, Costica Tv said: La mufa CN113 in pinul 4 ai tensiune de 3,3v ? Buna, Costica Da, apare 3.3V, dar daca fac strapul, devine cam 3.2V si dupa rezistenta am doar 2.2V. Este foarte ciudat sa scada 1V pe rezistenta de 47 de ohm, o intrare CMOS nu ar trebui sa aiba o sarcina asa mare. Ramane CPU si cele doua condensatoare, Un condensator nu stiu cam sa-l accesez, ca este chiar langa CPU sub un radiator. Am incercat sa dezlipesc radiatorul, dar sta destul de teapan pe CPU. L-am incalzit cu feonul (nu suflanta aer cald, ci discret cu un uscator de par) dar n-a vrut sa iasa. Mi-e si frica sa nu desprind ceva lipituri BGA. Asa ca nu am insistat... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Trimite placa la mine si se rezolva, am tot ce trebuie pentru a remedia defectul, asta in caz ca nu gasesti pe cineva din localitatea Dumn. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum