laurex Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 Făcând curățenie prin vechituri, am dat peste o cutie de lămpi (recuperate din TV-uri de cineva din preistorie, care mi le-a donat mie). Sunt PL500, PL504 și similare, vreo 2 EM80, 2 buc EK2 și ce o mai fi. Cine le vrea și are drum pe ruta Focșani<->Brăila , le găsește în Măicănești, Vrancea. Primul venit, primul servit, nu costa nimic, doar că nu mă deplasez (vin la întâlnire în localitate ca să nu bateți drumul pe coclauri). Link spre comentariu
imreberes Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 Daca sunteti dispusi sa-mi le trimiteti, imi veti face o mare bucurie. Normal ca deranjul si cheltuielile platesc. Link spre comentariu
laurex Postat Februarie 24, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2021 Din mai multe motive, as prefera sa evit Posta Romana (singura modalitate de a trimite pachet in zona mea). Daca in cateva zile nu se găsește nimeni să le ridice, o să incerc sa vi le trimit dvs. Totusi, pentru mine ar fi mult mai simplu daca le-ar ridica cineva personal. Îmi pare rau, dar cam asta e situația. Link spre comentariu
laurex Postat Martie 3, 2021 Autor Partajează Postat Martie 3, 2021 Se poate închide. Donat local. Link spre comentariu
Postări Recomandate