Marele Savant Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 Aparatul poate reprezenta grafic SWR, R, Z, Return loss in domeniul 0,1-149Mhz. Necesita conectarea la un PC sau laptop cu Windows, dar exista si soft pentru Android. Pretul este de 125 lei , plata prin banca. Se adauga transportul prin curier sau predare personala in Bucuresti. Se livreaza impreuna cu un cablu USB de buna calitate, 1,4m lungime pentru conectare la calculator, drivere si softul pentru Win. mai multe info aici: http://digitronics.ro/index.php/de-vinzare-3/analizor-de-antene-2/ Contact MP sau mail. Imaginea reala a kitului propus spre vinzare Link spre comentariu
Yo8rcn Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 La mine merge super! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 20, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2021 Analizorul este disponibil in continuare. Apropo, spre deosebire de swr-metrele cu punte cu diode la intrare, cel oferit de mine nu este influentat de emitatoarele de radiodifuziune aflate in apropiere, lucru foarte important in conditiile actuale! deasemenea, am disponibile 2 kit-uri continind componentele de baza pentru construirea unui transceiver USDX, versiune obtinuta din binecunoscutul QCX, compusa din: -cablaj imprimat, versiunea care permite montarea SI5351 pe placa de baza, deci nu mai necesita modulul complet -toate CI plus socluri, inclusiv -microcontroler M328 programat -afisaj LCD 2x16 -encoder mecanic -push butoane, pini si conectoare mama PCB, -cristal de 25 sau 27Mhz necesita amplificator audio! transceiverul este construit in sute de exemplare pe glob, se pot gasi suficiente informatii sau chiar filmulete despre acesta! NOU: se adauga 6 cablaje pentru FTJ (fara toruri, numai cablajele) pretul este 150 lei plus transport. plata prin banca sau ne vedem personal in Bucuresti Filmulete cu functionarea si mai multe info cu google. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 20, 2021 Partajează Postat Iunie 20, 2021 Interbari: - 150 de lei inclusiv cablajele de FTJ? - Exista SMD-uri de lipit, sau este pentru d-astia ca mine care lipesc numai piese normale? - N-am apucat sa caut, dar Si 5351A se gaseste pe la noi prin patrie? Multumesc. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 20, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2021 (editat) In ordine: -da, inclusiv cablajele -singura componenta smd este stabilizatorul de 5v, AMS1117, dar este usor de lipit, eventual il pot lipi eu. Alte componente smd nu sint (in afara de SI5351, rezulta din foto), eu am folosit si pasive smd, dar asa de kiki, nu este necesar, sint gauri pentru toate! -toate CI sint incluse, deci si SI5351! Editat Iunie 20, 2021 de Marele Savant Link spre comentariu
yo9gcc Postat Iunie 29, 2021 Partajează Postat Iunie 29, 2021 Salut! Ma intereseaza un analizor de antena, dar pentru inceput doar intrebari - kitul este ca in poza asamblat? - trebuie vreun kit de calibrare, daca da, calibrarea se face de fiecare data cand se masoara - daca pot fi facute modificari pe partea de alimentare pentru a fi alimentat de la un acumulator si a lucra impreuna cu un modul BT Multumesc! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 30, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2021 Buna seara si scuze de intirzierea raspunsului! -da, arata ca in foto, este ansamblat! -pentru calibrare, desi in principiu nu trebuie refacuta, este necesara doar o rezistenta neinductiva de 100 ohm, eu folosesc un smd1206. -modificarea alimentarii este facila. nu l-am folosit cu BT, dar am inteles ca au facut-o altii si functioneaza. Link spre comentariu
yo9gcc Postat Iunie 30, 2021 Partajează Postat Iunie 30, 2021 Multumesc de info! Doresc si eu un kit, mai multe detalii pe PM Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 11, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2021 Anunt valabil, cu observatia ca pretul la analizorul de antene creste la 150 lei plus transport (si merita fiecare banut!!!), am facut citeva comenzi astazi si am ramas uimit de noile preturi! ca sa nu mai vorbim ca SI5351 nu mai are pe stoc nici un disytribuitor serios, toti promit ca vor aduce anul viitor! Disponibila o singura bucata! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 28, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2021 Valabile! Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 8, 2021 Autor Partajează Postat August 8, 2021 se poate inchide, multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate