lica_lazar Postat Februarie 23, 2021 Partajează Postat Februarie 23, 2021 Buna ziua! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu firmware pentru un tv TV smart tech le-4317s? Am tot cautat si nu gasesc pe nucaieri! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Februarie 23, 2021 Partajează Postat Februarie 23, 2021 Acum 10 minute, lica_lazar a spus: Buna ziua! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu firmware pentru un tv TV smart tech le-4317s? Am tot cautat si nu gasesc pe nucaieri! ...cum l-ați căutat, după care cod ??? Puneți codurile de pe placa , sursa ,display și mai vedem...! Link spre comentariu
lica_lazar Postat Februarie 23, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2021 Acum 4 ore, cornel1962 a spus: ...cum l-ați căutat, după care cod ??? Puneți codurile de pe placa , sursa ,display și mai vedem...! Ok. Multumesc! O sa il desfac si o sa vi le transmit! Link spre comentariu
lica_lazar Postat Februarie 23, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2021 Seria de pe cutie: LE43S160134-000451 Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 23, 2021 Partajează Postat Februarie 23, 2021 Cautati cumva firmware ptr stik sau programator ? Ce defect are tv ? Link spre comentariu
lica_lazar Postat Februarie 23, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2021 Acum 15 minute, dan-a2 a spus: Cautati cumva firmware ptr stik sau programator ? Ce defect are tv ? Program pentru stick. Cred ca asta ii trebuie. Nu se mai conecteaza pe YouTube si nici pe aplicatie. Nici pe Wifi nici cu fir. Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 23, 2021 Partajează Postat Februarie 23, 2021 Posibil sa ai placa de baza 17mb97 sau 98. Daca nu vrei sa-l desfaci si are electronica Vestel tasteaza menu 4725 si vezi ce placa are. Daca nu te descurci pune poza sa vedem. Link spre comentariu
lica_lazar Postat Februarie 24, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2021 Acum 17 ore, dan-a2 a spus: Cautati cumva firmware ptr stik sau programator ? Ce defect are tv ? Nu se mai conecteaza pe youtube si nici pe alte aplicatii...vorbesc de internet. Nici pe wifi nici prin cablu Acum 14 ore, yokoono a spus: Posibil sa ai placa de baza 17mb97 sau 98. Daca nu vrei sa-l desfaci si are electronica Vestel tasteaza menu 4725 si vezi ce placa are. Daca nu te descurci pune poza sa vedem. Acesta este televizorul. https://www.flanco.ro/smarttech-le-4317s-smart-led-tv-109-cm-full-hd.html Link spre comentariu
lica_lazar Postat Februarie 24, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2021 Acum 15 ore, yokoono a spus: Posibil sa ai placa de baza 17mb97 sau 98. Daca nu vrei sa-l desfaci si are electronica Vestel tasteaza menu 4725 si vezi ce placa are. Daca nu te descurci pune poza sa vedem. O sa incerc cand ajung acasa. Multumesc frumos! Toate cele bune! Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 (editat) cred ca are cv338h- cam cu riscuri de a fi softat chiar si pe usb, menu 1147 pentru menu service softuri se gasesc,eu unul nu va recomanda sa-l chinuiti,daca nu santeti pregatit de unul nou,sau investit in el mai degraba apelati la cineva ce stie cu ce se ,,mananca,, aceste tv-uri https://www.soft4led.com/2019/10/cv338h-t42-software-free-download-all-resolutions.html Editat Februarie 24, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 Daca are main cv338h- inainte de a resofta pe usb trebuie salvat dump din eMMC prima data Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 (editat) 1 oră în urmă, Florinel TV a spus: Daca are main cv338h- inainte de a resofta pe usb trebuie salvat dump din eMMC prima data omul nu a dat detalii despre mainboard si ai pretentii la salvarea emmc? vad ca e vecin cu Costica Tv Editat Februarie 24, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 Acum 15 minute, iuliantv a spus: omul nu a dat detalii despre mainboard si ai pretentii la salvarea emmc? vad ca e vecin cu Costica Tv Vecin vecin dar branza este pe bani, eu am spus ca este bine de salvat eMMC inainte de a fi softat pe usb ca nu de alta dar daca se duce boot-area atunci nu il mai poate invia fara dump, eu m-am luat dupa tine cu mainul Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 Acum 40 minute, Florinel TV a spus: Vecin vecin dar branza este pe bani, eu am spus ca este bine de salvat eMMC inainte de a fi softat pe usb ca nu de alta dar daca se duce boot-area atunci nu il mai poate invia fara dump, eu m-am luat dupa tine cu mainul nici nu se pune problema de plata,m-am gandit ca omul nici nu stie despre rescriere scriere emmc,avand in vedere ca a cerut soft ,fara a da macar cod display,mainboard... Link spre comentariu
lica_lazar Postat Februarie 24, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2021 Acum 6 ore, iuliantv a spus: cred ca are cv338h- cam cu riscuri de a fi softat chiar si pe usb, menu 1147 pentru menu service softuri se gasesc,eu unul nu va recomanda sa-l chinuiti,daca nu santeti pregatit de unul nou,sau investit in el mai degraba apelati la cineva ce stie cu ce se ,,mananca,, aceste tv-uri https://www.soft4led.com/2019/10/cv338h-t42-software-free-download-all-resolutions.html Mulțumesc frumos dar nu merge nici o combinatie de a intra in meniul de service Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum