Mișu Postat Februarie 22, 2021 Partajează Postat Februarie 22, 2021 Am încercat mai multe tipuri de lămpi 6ah6 pentru preamplificator (Philips, Electronic, rusești, CSF Miniatron, General Electric etc), dar nici unele nu îmi plac la fel de mult ca 6F36 de la TESLA (echivalentul cehoslovacilor pentru 6AH6). Până acum le-am cumpărat de pe ebay, dar m-aș bucura dacă m-ați putea ajuta să le găsesc și în țară. mulțumesc Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 23, 2021 Partajează Postat Februarie 23, 2021 Cam greu de gasit , s-au cam "terminat ", poate cineva mai are cateva prin sertar. Varianta echivalenta 6J5P se gaseste inca in cantitati mari ,nu stiu care e diferenta la sunet. Interesant ca cel mai ieftin este aproape de noi , in Slovacia , (in cateva zile ajunge coletul si la pret rezonabil ) si au 6F36 scris pe tub cu remarca = sunt 6J5P remarcate . Sunt facute la Svetlana ,recunoscute ca avand un sunet placut ,calitate.( au si fost selectate pt armata , presupun ca sunt mai "bune "...) La 1.52 dolari , e pret corect. https://retrostore.eu/en/d/elektronka-6f36-6z5p-6ж5п-6ah6-1000271/ Electron tube 6F36 is indirerectly heated hf pentode. It is characterized by a very high transconductance and moderately low interelectrode capacitances which adapt it to wide band video and intermediate frequency amplifier service. These are actually by army remarked russian 6J5P tubes, for better identification. 6F36 (6J5P) pentode is a direct replacement of the american 6AH6. Link spre comentariu
Mișu Postat Februarie 23, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2021 mulțumesc, Amplificator! am și câteva svetlana, cineva din Rusia mi-a trimis mai multe în loc de Tesla, ca un fel de compensație pentru că nu mai aveau în stoc, însă nu se compară. deci, da, stocurile se cam termină, dar din păcate sovieticele nu le pot înlocui. am înțeles că ceva angajați ai fostei Tesla au preluat o parte din fabrică și construiesc acolo amplificatoare pe lămpi ultra-sofisticate-ultra-scumpe pentru piețe exotice gen Japonia, așa că poate la un moment dat vor redeschide și liniile de tuburi mai prietenoase Link spre comentariu
Mișu Postat Februarie 23, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2021 Pt moderator: nu știu din ce motiv nu pot să trimit mesaje utilizatorilor de pe forum și nu pot să particip la alte discuții (primesc mesajul: You are only allowed to send 0 messages per day. Please try again later.) mă puteți ajuta? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 23, 2021 Partajează Postat Februarie 23, 2021 Noii utilizatori nu au acces imediat după înregistrare la mesagerie.Primele postări trebuie aprobate de către un moderator. Link spre comentariu
Mișu Postat Februarie 23, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2021 salut, Validae! cât trebuie să stau la maturat? contul a fost făcut din câte îmi amintesc de mai bine de un an, am mai trimis câteva mesaje și până acum totul părea că merge în regulă. am găsit în bazar un anunț care mă interesează, dar nu pot să postez în topic (nu există această căsuță în care să scriu) și nici nu pot să trimit mesaj. există vreo șansă să iau legătura cu vânzătorul? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 23, 2021 Administratori Partajează Postat Februarie 23, 2021 Pentru bazar am scos restrictia, poti sa raspunzi la vanzari Nu poti deschide postare la vanzari decat daca ai 5 mesaje in forum La cumparari nu este nici o restrictie Link spre comentariu
Mișu Postat Februarie 23, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2021 Mulțumesc frumos, Vasile! Link spre comentariu
VTP Postat Februarie 27, 2021 Partajează Postat Februarie 27, 2021 @ Misu, 6 buc. am eu. 0744.846249 Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 28, 2022 Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 https://www.m-ware.de/en/german-radio-tubes-vacuum-valves/german-radio-tubes-6/6f36-6ah6-pentode-a-vacuum-radio-tube-by-tesla-23016/a-23016 Link spre comentariu
Mișu Postat Februarie 8, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2022 mulțumesc. au de vânzare o singură bucată. Link spre comentariu
Postări Recomandate