Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect reconfigurare/imbunatatire boxe Siemens RL17

Усилитель

Postări Recomandate

• Răspunsuri 97
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Усилитель

36

• sesebe

15

• Shambala

11

• merck

9

50 minutes ago, Mircea said:

Acuma nu te împiedici de 50-60cm de conductoare in interior?

Nu, fiecare piesa, conductor va avea rolul lui in timp ideile si solutiile evolueaza. Eu sunt mai creativ, abordez lucrurile din alt unghi de vedere. 

Interesant, toata lumea se leaga de un surub, de cum se prinde o bobina, nimeni nu a reactionat la cele 3 gauri bas reflex dispuse in mod interesant pe capacul spate.... 

Editat de Усилитель
Link spre comentariu
Acum 11 ore, Усилитель a spus:

Nu, fiecare piesa, conductor va avea rolul lui in timp ideile si solutiile evolueaza. Eu sunt mai creativ, abordez lucrurile din alt unghi de vedere. 

Interesant, toata lumea se leaga de un surub, de cum se prinde o bobina, nimeni nu a reactionat la cele 3 gauri bas reflex dispuse in mod interesant pe capacul spate.... 

Alea au fost in discutie acum citeva luni si am zis clas ca iese o strutocamila cu extinderea cutiei in spate.

Link spre comentariu

Bravo, felicitari pt achizitie si noul proiect, dar ce legatura are cu acest topic ?

Daca vrei sa incepi o discutie despre un amplificator pe lampi, fa-o la capitolul dedicat din forum.

Link spre comentariu

Explica dece deocamdata , nu voi face masuratori la boxe ,la care mai lucrez .......

Nu vreau sa incep un topic nou ,care sa stagneze , si asa lucrez la 10 deodata.....

Toate la timpul lor....

Placa a trezit interes ,cineva mi-a cerut linkul prin MP.

Boxele Siemens modificate vor fi folosite cu acest amplificator....

Editat de Усилитель
Link spre comentariu

Acest domeniu al forumului se numeste "Boxe si Difuzoare".

Amplificatoarele nu au ce cauta aici.

Ca unii sunt interesati de placa amplificatorului, este normal, dar la fel de normal este ca acel alt subiect sa fie abordat la domeniul sau tematic.

Aici nu este Mica Publicitate unde "X-ulescu" vinde si boxe, si amplficatoare si componente  - de toate.

Subiectul despre amplificatoare va fi sters.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Усилитель a spus:

Nu vreau sa incep un topic nou ,care sa stagneze , si asa lucrez la 10 deodata.....

Nu deschid eu topicuri fara voia autorilor.

Doar le tin curate pe cele existente.

Aceste comentarii vor fi sterse in cateva ore.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări