Cosmin Marian Postat Februarie 22, 2021 Partajează Postat Februarie 22, 2021 Bună ziua, vă rog să mă ajutați am nevoie de un dump pt mașină de spălat rufe marca Whilppol model AWS 61012, cine mă poate ajuta cu acest dump vă rog să-l trimiteți pe adresa mea de email [email protected]. Vă mulțumesc mult, o zi frumoasă vă doresc, toate cele bune Cosmin Link spre comentariu
validae Postat Februarie 22, 2021 Partajează Postat Februarie 22, 2021 Ce face sau ce nu face maşina de aţi dedus că e dump-ul afectat ? Link spre comentariu
cornel1962 Postat Februarie 23, 2021 Partajează Postat Februarie 23, 2021 La 22.02.2021 la 8:24, Cosmin Marian a spus: Bună ziua, vă rog să mă ajutați am nevoie de un dump pt mașină de spălat rufe marca Whilppol model AWS 61012, cine mă poate ajuta cu acest dump vă rog să-l trimiteți pe adresa mea de email [email protected]. Vă mulțumesc mult, o zi frumoasă vă doresc, toate cele bune Cosmin Ce cod are pe placa ? ... are memorie pe placa ?... puneți o poza aici ! Link spre comentariu
Cosmin Marian Postat Martie 5, 2021 Autor Partajează Postat Martie 5, 2021 HiBună seara, am rescris memoria cu un dump de la aceeași marca și model adică whirlpool AWS 61012 aflată în funcționare defectul fiind remediat el manifestându-se în felul următor pe orice program selectat contorul de timp contoriza normal, nu lua apă și pompa de evacuare intra în funcționare, vă mulțumesc mult, o seară frumoasă vă doresc. Cosmin Link spre comentariu
validae Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 (editat) Nu sunt sigur deloc că va dura mult minunea.Am scris şi eu dumpuri la prima mea maşină de mi s-a luat, în final am ajuns să cumpăr altă maşină.Era şi foarte uzată. Alterarea dumpului nu o face vântul de primăvară, ci probabil condensatori cu ESR mărit, şocuri de tensiune în reţea, etc.... Era bine să fi schimbat memoria cu una nouă.Asta în primul rând....altfel fiţi pregătit cu programatorul, va fi nevoie curând. Editat Martie 5, 2021 de validae Link spre comentariu
Cosmin Marian Postat Martie 7, 2021 Autor Partajează Postat Martie 7, 2021 Bună seara, am schimbat condensatorii electrolitici din secundarul sursei, două bucăți 1000mf /16 și unu 470/16,memoria muam schimbat-o. O seară frumoasă vă doresc, toate cele bune Cosmin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum