Vizitator Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 Constat ca din pacate contul meu de pe acest forum nu a fost sters, nu doresc sa mai fiu moderat de acesti validae si marian de acea rog insistent pe @Vasile sa rezolve aceasta problema, multumesc Link spre comentariu
Dorel Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 (editat) Eu aştept următoarele ediţii. Poate apare şi un serial... Editat Februarie 21, 2021 de Dorel Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 (editat) Cand cineva vrea sa-i fie sters contul il contacteaza in privat pe Vasile prin PM, si daca asa nu reuseste si totusi nu mai vrea sa activeze pe forum, nu se mai logheaza, dar nu reitereaza circul si autovictimizarea la nesfarsit. Topic mutat la sectiunea sugestii si reclamatii, nu are ce sa caute pe o sectiune tehnica. Editat Februarie 21, 2021 de Marian Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 21, 2021 Administratori Partajează Postat Februarie 21, 2021 Acum 33 minute, popa marius a spus: Constat ca din pacate contul meu de pe acest forum nu a fost sters Nu ai cerut acest lucru! Dar nici o problema, ai cerut-o acum Link spre comentariu
validae Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 Ce-am avut şi ce-am pierdut... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 21, 2021 Administratori Partajează Postat Februarie 21, 2021 Unii daca nu sunt lasati sa scrie ce vor ei se supara si injura moderatorii, ar trebuii sa intelega ca aici nu sunt pe fakebook. Link spre comentariu
Postări Recomandate