Spataru Adrian Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 Se icalzeste doar partea de jos si sus doar 4 elementi, el are 11 ,care credeti ca ar fi problema? Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 Este cu ulei? Link spre comentariu
florinmar Postat Februarie 22, 2021 Partajează Postat Februarie 22, 2021 (editat) Da-l peste cap si lasa-l un pic, uleiul e mai vascos sus si d-aia nu incalzeste.. Editat Februarie 22, 2021 de validae litere, cratime.. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 22, 2021 Partajează Postat Februarie 22, 2021 (editat) Confirm, eu la caloriferul unui coleg aveam suspiciunea de lipsă ulei.Am răsturnat caloriferul cu capacul de ulei în sus, am desfăcut dopul şi când am văzut că e ulei, l-am pus iar în picioare.Asta a fost suficient ca să-şi revină... Deci e suficient să-l laşi răsturnat pe spate câteva secunde, apoi să-l pui iar în picioare şi-l bagi în priză. Editat Februarie 22, 2021 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum