Florinel TV Postat Februarie 25, 2021 Partajează Postat Februarie 25, 2021 Acum 19 ore, sla a spus: Integratul U46 a fost inlocuit. Televizorul functioneaza bine (deocamdata), softul este OK, n-a patit nimic. Dovedeste Link spre comentariu
sla Postat Februarie 25, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2021 Acum 53 minute, Florinel TV a spus: Dovedeste N-am inteles comentariul. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 25, 2021 Partajează Postat Februarie 25, 2021 Nu se simte omul prea bine când n-o nimereşte cu softul.Unii cred că totul se repară doar din soft, de parcă prima dată a fost softul, nu hardul... Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 25, 2021 Partajează Postat Februarie 25, 2021 (editat) . Acum 21 ore, sla a spus: Integratul U46 a fost inlocuit. Televizorul functioneaza bine (deocamdata), softul este OK, n-a patit nimic. Acum 2 ore, Florinel TV a spus: Dovedeste Asta-i super tare. Nu-mi vine sa cred un astfel de comentariu. Ce-ar fi sa dovedesti tu @Florinel TV ca poti scrie SW intr-un procesor care nu-i alimentat fara sa scoti procesorul sau memoria si fara sa alimentezi din programator ci numai cu liniile de date! Editat Februarie 25, 2021 de sesebe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum