Faker Postat Februarie 23, 2021 Partajează Postat Februarie 23, 2021 Nu exista posibilitatea sa adaptezi o pompa la motor? Fara curent fara nimic, antrenata de motorul utilajului? Link spre comentariu
gabyh Postat Februarie 23, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2021 @Paul Barbu..Dupa cum da pe subler diametrul pistonului e fi 28mm ...ca are 75mm diametrul cilindrului pistonului la exterior Link spre comentariu
merck Postat Februarie 23, 2021 Partajează Postat Februarie 23, 2021 (editat) 28mm are tija pistonului (Piston Rod), pistonul este in interior si ai pe eticheta scris diametrul, Paul Barbu a licitat ca scrie 63mm pe eticheta si cred ca asa este pentru ca tu ai diametrul exterior al cilindrului pistonului de 75mm. P.S. Si o poza Editat Februarie 23, 2021 de merck Link spre comentariu
gabyh Postat Februarie 23, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2021 (editat) Ai dreptate nu am fost atent si am confundat pistonul cu tija. Am 2 bucati deci le voi folosi...acu sa vad cum rezolv cu pompa...electrica sau manuala (e mai greu cu revenirea/eliberarea presiunii avand un vedere ca una manuala are parghia lunga si surubul care actioneaza eliberarea presiuniu in capatul celalalt. E mai greu sa folosesc un sistem de pe fulia motocultorului acesta avand carcasa si nu al spatiu desrul sa adaug o pompa hidraulica actionata de pe aceasta fulie sau de pe volanta motorului Vrea sa fac aswmanator cu astea de la tractoarele din foto ...la scara mai mica si fara monobloc Editat Februarie 23, 2021 de gabyh Link spre comentariu
Faker Postat Februarie 23, 2021 Partajează Postat Februarie 23, 2021 Oricum o faci nu va functiona cum trebuie cu pompa electrica fiindca cilindrul va ramane fix pe pozitia care o lasi din buton. De ex daca mergi la arat nu vei putea ara cum trebuie. Sistemul clasic cu distribuitor hidraulic are pozitia Flotant care ii permite cilindrilui sa urce/coboare in functie de teren. Daca prinzi jos o brazda mai tare o sa iti ridice tot motocultorul in sus. Poti sparge transmisia la o faza din asta Link spre comentariu
gabyh Postat Februarie 24, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2021 In genu asta va fi doar ca nu manual Sau unu de la rusi doar ca e o parghie cu maneta... .inafara de plug la prasitoare va fi sistem flotant care se va regla independent pe fiecare rand in functie de teren Link spre comentariu
gabyh Postat Mai 8, 2021 Autor Partajează Postat Mai 8, 2021 Revin la postare ..intre timp am gasit o pompa de basculare, dar am o problema la ea are rezervorul fisurat ..ar fi 3 variante sa-l topesc in zona si sa completez/lipesc cu acelasi tip de plastic sau ppr ce-o fi...sa-i fac unul din inox identic...sa gasesc altul identic ca piesa de schimb https://ibb.co/Yc0wdg3 https://ibb.co/S0qDxt2 Ideea e ca nu are acea bobina/starter...doar electrovalva...e musai sau poate fi conectata direct si fara ea? Link spre comentariu
hene Postat Mai 11, 2021 Partajează Postat Mai 11, 2021 Dupa cum arata rezervorul este de polietilena, posibil PPR. Se poate lipi dar sansele sunt mici datorita uleiului care contamineaza plasticul. Link spre comentariu
Усилитель Postat Mai 11, 2021 Partajează Postat Mai 11, 2021 58 minutes ago, hene said: polietilena, posibil PPR. Acest material imbatrineste de la soare,caldura ,contact cu uleiul.Lipirea cu succes este foarte grea ,celelalte 2 solutii ar fi bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum