Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radioreceptoarele S631T, S631Tn, S631Tn2 si alte derivate .

vranceanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 83
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vranceanu

42

• okean

16

• doru3160

8

• icar

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 35 minute, doru3160 a spus:

Daca nu s-a anuntat nimeni, as lua-o eu.

Am ratat maximum . Mai am un exemplar mai ciudat de Tehnoton, fabricatie probabil spre sigur 1976, e cu scala de TN dar are pinul turnat in matrita pt potentiometru Romanesc. Reamintesc faptul ca scalele cu ornament metalic au un prag din turnare , si nu pot fi  montate scale complet din plastic in locul lor fiind diferenta de grosime.Exemplarul amintit mai sus indeplineste conditiile pt ce am am spus si are cod PCB de Tehnoton .Din pacate nu are husa.Poate voi gasi intr-o buna zi. Oricum ma bucur ca ajunge la Dumneavoastra  , chiar meritati o asemenea amintire de la intreprinderea la care ati lucrat destula vreme. De fapt mai am un PCB Tehnoton si cred ca vom echipa un aparat complet pt Dvs avand in vedere ca , carcasele au fost oarecum tot cele de Electronica si as face  asta pentru a nu ramane husa Dvs fara continut.

SmlLwIJ.jpg

Wmfjw9o.jpg

2V9nLlk.jpg

Editat de vranceanu
Link spre comentariu
Acum 1 oră, vranceanu a spus:

chiar meritati o asemenea amintire de la intreprinderea la care ati lucrat destula vreme. 

Nu am lucrat ca angajat la Tehnoton nici o zi. Am avut contracte de colaborare între ei și angajatorul meu, de asta am petrecut ceva vreme în întreprindere în diverse locații, și am avut la îndemână produsele lor. A fost perioada cuprinsa între 1986 și 1989. Am avut colegi care au migrat din Tehnoton după 90, de la care am mai procurat informații și nu numai. 

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Acum 23 ore, legionaru a spus:

IMG-20210227-124507-340.jpg

Asta e!

Felicitari .E un exemplar mai rar , mai de la inceputuri , are scala crescatoare normal de la stanga la dreapta si vechiul orificiu pt comutator game in fata dar care a fost acoperit cu acea sigla ,,ZEFIR''.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări