carageae Postat Februarie 20, 2021 Partajează Postat Februarie 20, 2021 Ce parere aveti de acest integrat? L-a folosit cineva? Specificatiile sunt foarte bune, plus ca e folosit in amplificatoare de casti super high-end, ca de exemplu Topping A90. https://www.ti.com/lit/ds/symlink/tpa6120a2.pdf?ts=1613733936192&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ti.com%2Fproduct%2FTPA6120A2 Ma tenteaza sa iau un kit de pe ebay, se gasesc la preturi in jur de 20 de dolari... Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 20, 2021 Partajează Postat Februarie 20, 2021 Este exceptional, ca multe produse TI, daca e bine realizat. Daca vrei sa construiesti as alege asa zisa "composite topology" https://blog.audioworkshop.org/tpa6120-headphone-amplifier-composite-topology/#.YDBvhx5yY0M Link spre comentariu
vlad228 Postat Februarie 20, 2021 Partajează Postat Februarie 20, 2021 Proiectul indicat de @Mircea l-am construit eu (pe un cablaj reproiectat). Este extraordinar acest integrat, dar trebuie avut grija la proiectarea cablajului deoarece este in integrat cu un slew rate foarte mare si daca nu este proiectat cum trebuie poate sa oscileze. In datasheet sunt date detaliile necesare. Spor! Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 20, 2021 Partajează Postat Februarie 20, 2021 Aveti cumva cablaje în plus? Link spre comentariu
vlad228 Postat Februarie 20, 2021 Partajează Postat Februarie 20, 2021 Din pacate nu mai am...facusem 10 bucati la momentul respectiv din care doua am folosit eu, vreo doua le-am vandut si restul au fost donate unui fost user de pe forum. Link spre comentariu
carageae Postat Februarie 20, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2021 Si il putem contacta? Eu cablaj nu vreau musai, ci impresii si detalii constructive. Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 20, 2021 Partajează Postat Februarie 20, 2021 @vlad228 daca mai ai fisierele gerber, putem da o noua comanda la jlc. Link spre comentariu
vlad228 Postat Februarie 20, 2021 Partajează Postat Februarie 20, 2021 Nu mai este demult membru al forumului ( la vremea respectiva era destul de controversat, ca sa zic asa). O sa caut fisierele gerber si cele eagle. Daca se va dori comanda, va trebui sa fie facuta o modificare la legaturile potentiometrului de volum in sensul ca era legat invers si din acest motiv se regla volumul in sens invers ca sa zic asa ( in loc sa creasca scadea, in invers). Cum gasesc gerberele le postez. Link spre comentariu
carageae Postat Februarie 20, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2021 OK, acum parca imi amintesc, dar la vremea respectiva nu le-am bagat in seama...erau rosii? Potentiometrul invers, daca era pe pcb, se putea rezolva plantand invers potentiometrul ;) Link spre comentariu
vlad228 Postat Februarie 20, 2021 Partajează Postat Februarie 20, 2021 Exact. Despre acelea rosii era vorba. Eu abandonasem proiectul deoarece nu se incadra din punct de vedere "mecanic" la ceea ce imi doream. Ajunsesem, imediat dupa ce l-am construit la concluzia ca este, totusi, un amplificator de casti si trebuie sa fie cat mai mic si portabil (alimentat din baterii/acumulatori). La vremea aceea nu gasisem o solutie convenbaila pentru asta. In plus mi-a placut foarte mult cum suna (dinamic, transparent, pur si simplu imi dadea o senzatie extraordinara atunci cand il ascultam), nu era deloc obositor in timpul auditiei si aveam tot timpul dorinta sa dau mai tare si mai tare, iar dupa un timp mi-am dat seama ca nu face bine la auz. Din aceste motive am renuntat, pana la urma la proiect si mai apoi si la ascultatul muzicii in casti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum