Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips 37pfl5604h/12 display?!?!?!

cosmindaniel

Postări Recomandate

Buna ziua, am un Philips 37pfl5604h/12 si care dupa o scurta vizita in service ESDRom are diagnostic " nu sa putut verifica displayul", asa o fi.

Tv-ul a murit subit dupa ce sa intrat in meniu si cand sa apasat tasta back de pe telecomanda acesta a refuzat sa mai functioneze.

Led-ul de prezenta se aprinde alb si palpaie de cateva ori dupa care se stinge lent.Rosu nu se face niciodata.

Va intreb inainte de ai aprinde lumanarea, chiar sa fi cazut displayul asa deodata fara sa aibe antecedente si fara simptome in prealabil???

Tv-ul a functionat impecabil pana la momentul x.

Multumesc anticipat.

PS- se mai poate face ceva???

IMG_20210219_194822865.jpg

Editat de cosmindaniel
Nu vad model display
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cosmindaniel

1

• sesebe

1

• Costica Tv

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ce led sa se faca rosu ?, eu din ce tin minte cand ledul alb sa stins, tv-ul a intrat in regim normal de functionare, vezi dupa ce se stinge ledul alb, incearca tasta power de pe tel sa vezi daca ledul alb se aprinde iar, adica daca a intrat in st-by !, posteaza raspunsul si mai departe iti spun ce sa verifici....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări