paulbt Postat Februarie 19, 2021 Partajează Postat Februarie 19, 2021 Buna seara, Ofer spre vanzare multimetrul Brymen BM235 la pretul fix de 300ron. Pretul de achizitie il gasiti pe TME (cel brut cu TVA inclus!). Il vand fiindca mai am unul si foarte rar sunt nevoit sa folosesc doua multimetre in acelasi timp, deci l-am folosit destul de putin. A fost cumparat in 2020, are garantie de la producator de 3 ani, se vinde cu sonde, accesorii sonde, termocupla si manual (pachet complet). Trimit prin curier cu posibilitate de verificare inainte de plata sau predare personala in Iasi si imprejurimi. Ma puteti contacta aici prin mesaj sau la telefon 0723 63 23 10. Functionalitati si caracteristici: - mic, compact, afisaj cu cifre mari - sonde siliconice foarte maleabile, cu varfuri aurite, foarte ascutite, lungime cabluri 1m - masoara tensiune AC sau DC cu impedanta scazuta (Auto-V LoZ) - masoara tensiune AC cu filtru trece-jos (VFD) si frecventa ei (Hz) - tester continuitate ultra-rapid cu indicator auditiv si vizual - autorange foarte rapid - masara temperatura cu rezolutie de 0.1 grade C - alerta sonora daca sondele sunt introduse unde nu trebuie (elimina riscul arderii sigurantelor din greseala) - iluminare de fundal 10 min - inregistreaza valori minime, maxime si media in timp (REC) - retine valoarea curenta afisata pe ecran (HOLD) - masoara relativ (delta): aduce citirea la 0.000 - detector non-contact de camp electric: detecteaza fire electrice prin pereti sau identifica faza la priza folosind una din sonde pe doua nivele de senzitivitate (EF si Level) - testat "UL Listed" conform criteriilor de siguranta CATIII 600V, CATIV 300V si sigurante HBC serioase la interior (ofer poze cu interiorul la cerere) - overload protection 1000V (daca selectorul e pe alta scala decat volti si e bagat in priza ar trebui sa reziste fara probleme, eu nu am incercat, dar as avea curajul) Mai multe detalii gasiti pe site-ul celor de la Brymen. Multumesc de gazduire! Link spre comentariu
bercioiu Postat Februarie 19, 2021 Partajează Postat Februarie 19, 2021 Daca mai este de actualitate, il vreau eu. Multumesc! Link spre comentariu
paulbt Postat Februarie 21, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2021 La 19.02.2021 la 22:14, bercioiu a spus: Daca mai este de actualitate, il vreau eu. Multumesc! Buna ziua! Fara suparare, dar aparatul e momentan rezervat unui coleg de pe forum dupa regula "primul venit, primul servit". "Venirea" in contextul nostru poate insemna: mesaj pe telefon, sunat, mesaj privat pe elforum, raspuns la acest topic...etc. Vedeti poza de mai jos ca dovada. Rog moderatorii sa nu inchida deocamdata topicul. Link spre comentariu
paulbt Postat Martie 5, 2021 Autor Partajează Postat Martie 5, 2021 Buna ziua, Targul a fost incheiat, colaborarea cu colegul "elektronu85" a fost placuta, persoana e super ok si de incredere, s-a oferit chiar sa-mi plateasca in avans. Multumesc de gazduire! Rog moderatorii sa inchida topicul. Link spre comentariu
Postări Recomandate