Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cred ca nu ii puteti ocoli complet, deoarece sunt in circuitul postal international si unele colete ajung in Romania cu DHL desi a fost aleasa o alta metoda de livrare.

Un colet cu o comanda la JLCPCB a ajuns cu DHL in Germania la Cologne DEU desi eu nu am selectat DHL, de acolo am plecat la Milano ITA, de la Milano a revenit a doua zi la Cologne, apoi a plecat la Dusseldorf iar aseara era la Bochum. Nu este de mirare ca ne costa transportul mai mult deca marfa.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Traian B a spus:

La un pachet cu PCB-uri de 30 USD venit din afara UE, numai comisionul vamal m-a usurat de 100 lei...

Eu am ales EuroPacket ca metoda de trimitere a coletului, cu taxele vamale imcluse, adica eu nu ar trebui sa fac nimic altceva decat sa primesc coletul la usa.

Cel putin asa sper sa se intample. Coletul meu este inca in custoria DHL care vad ca il plimba de colo-colo, numai in Romania nu il aduc.

Alta data am sa aleg posta normala.

Editat de zvonacfirst
Link spre comentariu

Am un colet la DHL in Germania de anul trecut din Octombrie trimis din UK catre tatal meu cu ceva piese de masina , colet destul de mare undeva la 20kg .

Dupa prima saptamana i-am contactat si mi-au spus ca eticheta nu este valabila si ca nu stiu unde se afla coletul si posibil sa se fi pierdut . Apoi la o luna incerc sa-i contactez din nou sa imi returneze banii inapoi si imi spun ca ,coletul este in Germania dar nu poate fi trimis mai departe ca eticheta nu este valabila si nu au adresa completa , eticheta a fost printata de ei ,datele au fost completate de mine si au fost corecte pt ca am verificat . Si la ora actuala este tot in Germania pt ca nu reusesc sa contactez pe nimeni , imi spune in germana sa contactez serviciul clienti dar nu stiu limba germana ,le-am scris in engleza dar nu am primit nici un raspuns . 

Intr-un cuvant o firma de curierat de rahat. 

dhl.jpg

Editat de stefan94stefan
Adaugare poza
Link spre comentariu

Stie cineva pe ce anume cale sunt livrate la noi expeditiile din Germania trimise de acolo prin DHL Packet?

Stiam ca era Cargus... am o expeditie si dupa tracking number vad ca a fost procesata in Germania dar aici n-o gasesc nici la Cargus si nici la Posta...

Link spre comentariu

Chiar ieri am primit eu cu Cargus. Cost transport 17,60 euro, iar pachetul a parasit Germania dupa 14 zile! Din China au venit mai repede asa ca nici nemtii nu mai sunt ce-au fost. Urmarirea traseului este aproape imposibila, datele furnizate sunt incomplete si nu sunt relevante decat la sfarsit, ca istoric.

Link spre comentariu

Mda... am un pachet expediat pe 29 ianuarie din Germania, pe 30 era la Feucht pentru export in Ro, altceva nu gasesc nicaieri... la cautarea dupa tracking number la Urgent Cargus nu apare.

Cu Cargusul relativ la expedierile cu DHL din Germania prin ei, am avut prea multe probleme, de la statusuri de "destinatarul nu a fost gasit la adresa" si pana la "adresa gresita" - nimic din acestea nefiind vreodata adevarate. La ultima problema,  la intrebarea/reclamatie trimisa pe email (de doua ori!) nu am primit niciun raspuns, apoi la telefon am pierdut ore si ore bune in decursul a 2 zile pana ce -doar din intamplare- am reusit sa dau de cineva...

Link spre comentariu
Acum 1 oră, stefan94stefan a spus:

Am un colet la DHL in Germania de anul trecut din Octombrie trimis din UK catre tatal meu cu ceva piese de masina , colet destul de mare undeva la 20kg .

Dupa prima saptamana i-am contactat si mi-au spus ca eticheta nu este valabila si ca nu stiu unde se afla coletul si posibil sa se fi pierdut . Apoi la o luna incerc sa-i contactez din nou sa imi returneze banii inapoi si imi spun ca ,coletul este in Germania dar nu poate fi trimis mai departe ca eticheta nu este valabila si nu au adresa completa , eticheta a fost printata de ei ,datele au fost completate de mine si au fost corecte pt ca am verificat . Si la ora actuala este tot in Germania pt ca nu reusesc sa contactez pe nimeni , imi spune in germana sa contactez serviciul clienti dar nu stiu limba germana ,le-am scris in engleza dar nu am primit nici un raspuns . 

Intr-un cuvant o firma de curierat de rahat. 

dhl.jpg

sint in aceeasi situtie cu un colet din uk di disparut in ceata in germania. cei din uk trag de timp cu tot felul de intrebari idioate, personal il consider pierdut!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări